Misset Markt: dé horecamarktplaats van zakelijk Nederland

Van food tot vastgoed, van biertap tot promotiemateriaal: je vindt het of verkoopt het via Misset Markt. Plaats zelf jouw advertentie en bereik duizenden ondernemers en managers in de horeca. Ben je abonnee van Misset Horeca? Dan profiteer je van 2 gratis plaatsingen per jaar.

Zoek in 0 advertenties

Voorwaarden en spelregels Misset Markt

 
Voorwaarden
 
Misset Markt (markt.missethoreca.nl) is eigendom van Vakmedianet Food & Horeca B.V. Op het gebruik van de website en op alle overeenkomsten die in dit kader met Vakmedianet worden gesloten zijn de algemene voorwaarden en het privacy- en cookiebeleid van Vakmedianet van toepassing. Daarnaast zijn er nog enkele specifieke voorwaarden van toepassing die je hieronder vindt. Wanneer je de website gebruikt en/of een overeenkomst hebt gesloten met Vakmedianet, accepteer je de algemene voorwaarden, het privacy- en cookiebeleid en de specifieke voorwaarden van Vakmedianet.
 
Gebruiksrechten
Vakmedianet geeft jou toestemming om de inhoud van de website af te drukken of te downloaden, uitsluitend voor persoonlijk gebruik. Niets van de inhoud van deze website mag voor verstrekking aan derden worden gebruikt. 
 
Aansprakelijkheid
Misset Markt bevat links naar externe websites. Vakmedianet is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze websites en heeft hier geen controle op. Informatie op Misset Markt wordt beschikbaar gesteld buiten de verantwoordelijkheid van Vakmedianet. Vakmedianet aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid en/of aansprakelijkheid voor informatie van derden op Misset Markt of voor informatie die toegankelijk is via deze website.
 
Merkrechten
De naam Misset Markt valt onder het gebruiksrecht van Vakmedianet. Je mag deze naam niet zonder toestemming gebruiken.
 
Veranderingen op Misset Markt
Vakmedianet kan de website of delen daarvan te allen tijde wijzigen of niet meer beschikbaar stellen. Vakmedianet streeft ernaar een dergelijke wijziging of beëindiging binnen een redelijke termijn aan te kondigen voordat deze wordt doorgevoerd.

Spelregels
 
Algemene regels voor het plaatsen van een advertentie  
 • Misset Markt biedt je uitstekende mogelijkheden om jouw advertentie binnen het bestaande format naar eigen inzicht te plaatsen. Maar een paar zaken mogen niet, zoals:
  • termen als aanbieding of uitverkoop plaatsen in de titel van jouw advertentie.
  • op buitensporige wijze hoofdletters en uitroeptekens gebruiken.
  • meerdere advertenties plaatsen die inhoudelijk nauwelijks of niet van elkaar verschillen.
  • advertenties in rubrieken plaatsen waar ze niet thuishoren.
  • vergelijkingen tussen objecten maken in de titel van de advertentie.
  • foto's bij een advertentie plaatsen die geen betrekking hebben op het aangeboden object.
  • teksten en/of foto's van derden gebruiken zonder toestemming van de rechthebbenden.
  • een disclaimer opnemen met betrekking tot de echtheid of legaliteit van het object dat je aanbiedt.
 • Als verkoper kun je verschillende betalingsmethoden aanbieden voor aankopen op Misset Markt, denk aan betaling via iDeal, Paypal of creditcard of aan een online overboeking, remboursbetaling of contante betaling bij persoonlijke transacties. Je mag als verkoper een koper niet verzoeken om contant geld op te sturen, contante overboekingsservices zoals Western Union of MoneyGram in te zetten of betalingen te doen door het overdragen van tegoeden van een vooruitbetaalde creditcard of bankpas.
 • Als je als ondernemer goederen en diensten aan particulieren aanbiedt, ben je op basis van artikel 38 van de Wet op de omzetbelasting verplicht om jouw prijzen inclusief btw weer te geven.
 • Heb je een artikel/onroerend goed/dienst verkocht? Dan verzoeken wij je vriendelijk om jouw advertentie te verwijderen van Misset Markt. Een advertentie wordt sowieso na een periode van 45 dagen automatisch van onze website verwijderd.
Verboden op Misset Markt zijn:
 • advertenties die (kinder)porno, discriminatie of dreigementen bevatten.
 • advertenties die opruiende inhoud bevatten, als aanstootgevend gezien kunnen worden en/of kwetsend of beledigend zijn voor bepaalde personen of groepen.
 • advertenties voor producten waarin de handel is verboden, waaronder lichaamsorganen, gestolen spullen, drugs, wapens, geneesmiddelen, sterke alcohol, tabak en bont.
 • advertenties die grof taalgebruik bevatten.
 • advertenties die misleidend zijn.
 • multi-level marketingactiviteiten: advertenties die gebruikers aansporen om online te klikken op advertenties of links, zoekopdrachten uit te voeren, te surfen op websites, e-mails te lezen of online enquêtes in te vullen.
 • 'werken aan huis-advertenties', waarin niet specifiek vermeld staat om wat voor werk of product het precies gaat of waar zeer vaag over wordt gedaan. 
 • alle andere advertenties met betrekking tot producten en/of activiteiten die door de Nederlandse wet en/of Europese richtlijnen als illegaal of onrechtmatig beschouwd worden of die Vakmedianet als immoreel beschouwt.
 • Vakmedianet verwijdert dit soort advertenties met of zonder vooraankondiging van de website, zonder restitutie van credits en speelt - indien van toepassing - essentiële informatie over strafbare feiten door aan de politie.
Handelswijze bij misbruik van Misset Markt
Misset Markt moet vooral een prettige plek zijn waar kopers en verkopers veilig handelen. Als Vakmedianet daarom aanwijzingen en/of klachten van gebruikers ontvangt of om andere redenen vindt dat een gebruiker niet conform de wet, voorwaarden en/of spelregels handelt, omdat een gebruiker andere gebruikers hindert of de goede werking van de website verstoort, dan neemt zij maatregelen tegen deze gebruiker. Dat kan variëren van het verwijderen van één of meer advertenties zonder restitutie van credits tot plaatsing op een zwarte lijst en in het ergste geval het inschakelen van de politie.
 
Vind je dat een adverteerder zich niet aan de spelregels houdt? Laat het ons weten
 
Interpretatie van spelregels
Bij verschil van interpretatie van de spelregels is het oordeel van Vakmedianet leidend. Vakmedianet kan een advertentie altijd en zonder enige toelichting of waarschuwing verwijderen.