Markt - Misset Horeca

Zoek in 168 advertenties

Advertenties / Rubriek Zakelijke transacties: Vastgoed

Aangeboden: TH ca. 193 m2 casco horecaruimte centrum Haarlem (nr. 69684)


Foto's

Beschrijving

Te huur: casco horecaruimte in het centrum van Haarlem.

 

DE HORECARUIMTE

Het karakteristieke pand stamt uit 1880 waarvan de kelder en de begane grond te huur worden aangeboden. Het geheel wordt casco opgeleverd.

 

De  begane grond heeft aan de voorzijde twee dubbele openslaande deuren over een frontbreedte van ca. 5 meter. Achterin bevindt zich de trap naar de kelder.

 

In de kelder zijn de aansluitingen aanwezig om toiletten te realiseren. 

 

Het geheel is zeer geschikt om bijvoorbeeld een lunchroom, broodjeszaak of eethuis te realiseren. Afhankelijk van de wens van huurder kan er met verhuurder worden besproken in welke mate het geheel wordt afgebouwd.

 

Boven de horecaruimte zullen appartementen worden gerealiseerd, verdeeld over de eerste t/m derde verdieping. Deze behoren niet tot het gehuurde.

 

OPPERVLAKTEN / INDELING

De begane grond beslaat ca. 107 m2 en de kelder heeft een oppervlakte van ca. 86 m2. 

 

LOCATIE / LIGGING

Het object is in het auto-vrije gedeelte van de Haarlemse binnenstad gelegen, nabij de Botermarkt. Behalve veel monumenten zit deze mooie straat ook vol fijne adressen voor biologische producten, bijzondere kazen, en prachtige bloemen . Vooral liefhebbers van het allerlaatste op woongebied kunnen hier hun hart ophalen. De Koningstraat behoort tot één van de Zeven Gouden Straatjes rondom de Grote Houtstraat.

 

BESTEMMING

Op dit moment is op deze locatie horeca mogelijk t/m categorie 3. Neemt u contact op met de gemeente voor meer informatie over de mogelijkheden.

 

SAMENVATTING 

 

• Huurprijs horecaruimte: € 4.000,- excl. btw per maand

• Bedrijfsoppervlak: BG ca. 107 m2,  kelder ca. 86 m2 

• Overname: in overleg

 

8-1-2020 13:24:38
110 Keer
Van Alkemare Makelaardij
€ 4.000,00
Reageer via 0226-343220