Zoek in 335 advertenties

Advertenties / Rubriek Zakelijke transacties: Vastgoed

Aangeboden: Te koop/te huur bedrijfsruimte met woning Alkmaar (nr. 64726)


Foto's

Beschrijving

Te koop/te huur aangeboden bij Van Alkemare Horecamakelaardij: Winkelruimte/bedrijfsruimte met bovenwoning (verhuurd) in het centrum van Alkmaar. De winkelruimte is tevens separaat te huur vanaf eind augustus/begin september 2018.

 

ONROEREND GOED

De begane grond, welke thans in gebruik is als ijssalon, heeft een oppervlakte van ca. 50 m2 en beschikt achterin over een stukje opslag met toilet, keukenblok en een trap naar de bovenwoning. De frontbreedte is ca. 4 meter en heeft een volledig te openen voorpui. 

 

De bovenwoning beslaat ca. 80 m2, verdeeld over de eerste en tweede verdieping. De bovenwoning is enkel via de winkel bereikbaar en heeft geen eigen toegang vanaf de weg. 

 

Op de eerste verdieping bevinden zich een klein dakterras, ruime woon- en eetkeuken, nette badkamer met toilet en een slaapkamer.

 

Op de tweede verdieping bevinden zich twee riante slaapkamers met veel lichtinval en een prachtig hoog plafond.

 

Het onroerend goed is tevens te koop in combinatie met het naastgelegen pand op nummer 67.

 

LOCATIE

Het onroerend goed ligt zeer centraal gelegen direct aan het Hofplein met tevens diverse parkeerplaatsen, de wekelijkse markt en jaarlijkse diverse evenementen voor de deur (zoals kermis). Het levendige centrum wordt gekenmerkt door een verscheidenheid van winkels afgewisseld met wonen en verschillende soorten horeca.

 

BESTEMMING

Op grond van het bestemmingsplan geldt de bestemming “Gemengd”. Voor meer informatie over de bestemming kunt u contact opnemen met de gemeente.

 

DETAILS

• Vraagprijs koop OG: € 325.000,- k.k.

• Huuropbrengst woning: € 879,- per maand incl. GWL

• Huur bedrijfsruimte: € 1.250,- excl. BTW per maand (beschikbaar eind augustus/begin september 2018)

• Het naastgelegen pand (Gedempte Nieuwesloot 67) is van dezelfde eigenaar en wordt tevens te koop aangeboden via ons kantoor.

• Brochure te downloaden via onze website

 

Voor meer informatie en/of een vrijblijvende bezichtiging van deze locatie kunt u contact opnemen met ons kantoor op  het nummer 0226-343220 of per email op info@vanalkemare.nl

 

21-2-2018 12:51:48
610 Keer
Van Alkemare Makelaardij
€ 325.000,00
Reageer via 0226-343220

Bieden
Datum Bod Door
Er is nog niet geboden op deze advertentie
U bent niet ingelogd, u kunt niet bieden. Klik hier om in te loggen