Zoek in 126 advertenties

Advertenties / Rubriek Zakelijke transacties: Vastgoed

Aangeboden: T.k./t.h.: ca. 330 m2 horecaruimte Noordwijk aan Z (nr. 67052)


Foto's

Beschrijving

OMSCHRIJVING
Te koop/te huur aangeboden bij Van Alkemare Horecamakelaardij: Casco winkel/horecaruimte geschikt voor verschillende horecaconcepten zoals restaurant, brasserie, all you can eat etc. direct gelegen aan de drukke boulevard in Noordwijk aan Zee! Terras voor de zaak is mogelijk, via de gemeente wordt er precario in rekening gebracht voor het gebruik. Meer informatie op aanvraag beschikbaar.

ONROEREND GOED
Verhuurder biedt huurder een ingroeihuur vanaf  € 40.000,- 

Naast de huurprijs is de huurder aan de VVE een bedrag verschuldigd voor de collectieve afzuiging in de keuken (EUR 918,43 per jaar + jaarlijkse onderhoud/schoonmaken ca. € 150,- per keer), de collectieve afzuiging in de toiletgroepen (EUR 61,29 per jaar), de op nacalculatie van verbruik gemaakte kosten voor de blokverwarming en water. Voor gebruik van het voorgelegen terras dient vergunning aangevraagd te worden bij de gemeente. De afrekening van het stroomverbruik van de opslag / berging vindt plaats middels de in de berging aanwezige meter.

De serre aan de voorzijde van het pand is momenteel in slechte staat. Bij aanvang van de huur zal verhuurder de voorpui en het dak van de serre vervangen, zodat dit weer in goede staat aan huurder wordt opgeleverd. De koopprijs is vastgesteld op basis van verkoop in huidige staat, in welk geval onze opdrachtgever derhalve geen verdere werkzaamheden aan het pand zal verrichten voor oplevering/overdracht.

LOCATIE
Het pand is gelegen direct aan de boulevard en strand van Noordwijk aan Zee, naast de Hotels van Oranje. Noordwijk is van oudsher een populaire badplaats en trekt zowel vele toeristen en dagjesmensen. Het gezellige centrum met winkels is op loopafstand te bereiken.

BESTEMMING
Onder voorbehoud goedkeuring gemeente is op deze locatie diverse bedrijfsvoering mogelijk binnen horecacategorie 1 en 2, en detailhandel uitsluitend op de begane grondvloer. Neemt u contact op met de gemeente voor meer informatie over de mogelijkheden.

DETAILS
• Vraagprijs onroerend goed: € 695.000,- k.k. 
• Ingroeihuur mogelijk vanaf € 40.000,- exclusief btw (vraag naar de voorwaarden)
• Overname: in overleg, per direct mogelijk
• Bedrijfsoppervlakte: in totaal ca. 330 m2 (BVO) begane grond, verdeelt over ca. 250 m2 winkel/horecaruimte, 80 m2 keuken/opslag en ca. 45 m2.
• Brochure te downloaden via onze website

Voor meer informatie en/of een vrijblijvende bezichtiging van deze locatie kunt u contact opnemen met ons kantoor op het nummer 0226-343220 of per email op info@vanalkemare.nl
 

 

12-10-2018 10:51:59
293 Keer
Van Alkemare Makelaardij
€ 695.000,00
Reageer via 0226-343220