Markt - Misset Horeca

Zoek in 167 advertenties

Advertenties / Rubriek Zakelijke transacties: Vastgoed

Aangeboden: Restaurant/cafetaria op goede locatie in Amsterdam (nr. 68305)


Foto's

Beschrijving

OMSCHRIJVING

Te koop aangeboden bij Van Alkemare Horecamakelaardij: restaurant/cafetaria in Amsterdam.

 

DE ONDERNEMING

De onderneming bestaat uit een restaurant en een aparte cafetaria. Het restaurant beschikt over ca. 50 zitplaatsen binnen en over ca. 55 zitplaatsen op het naastgelegen zonnige terras. Het terras betreft privé terrein die onlangs voor 10.000 euro is gerenoveerd. Deze beschikt nu over een nieuwe schutting met een buitendeur ( vergunning van de gemeente is aanwezig). Boven het ruime terras is recent een automatisch zonnescherm geplaatst waardoor het terras feitelijk het hele jaar gebruikt kan worden. De cafetaria heeft ongeveer 12 zitplaatsen buiten. 

 

De onderneming heeft een ruime keuken, aparte opslagruimte en een koelcel welke beschikt over een nieuwe motor. Er is een aparte dames- en herentoilet met voorportaal. In de kelder is een tweede opslagruimte van ca. 17 m2. Er is onlangs nog onderhoud gepleegd aan de buitengevel. 

Tegenover de zaak ligt de begraafplaats De Nieuwe Ooster. Huidig exploitant verzorgt regelmatig de catering bij begrafenissen. 

De mogelijkheid bestaat dat in de nabij toekomst de woning boven het restaurant beschikbaar komt. 

 

LOCATIE

De onderneming is gelegen in Amsterdam aan een doorgaande weg en +/- 500 meter van de afrit A10. Het restaurant is gelegen in stadsdeel Oost nabij de Jaap Eden ijsbaan en diverse sportverenigingen. 

 

BESTEMMING

Onder voorbehoud goedkeuring gemeente is op deze locatie horeca mogelijk binnen horecacategorie 4. Neemt u contact op met de gemeente voor meer informatie over de mogelijkheden.

 

OPENINGSTIJDEN

De onderneming is dagelijks geopend van 12.00 tot 01.00 uur (vrijdag en zaterdag tot 03.00 uur). Koper mag uiteraard zelf diens openingstijden bepalen, zolang dit binnen de maximale openingstijden van de gemeente Amsterdam valt.

 

DETAILS

• Vraagprijs goodwill/inventaris: € 195.000,-

• Huurprijs: € 2.250,- per maand excl. BTW

• Overname: in overleg 

• Bedrijfsoppervlakte: restaurant + café + terras betreft gezamenlijk 350 m2.

• Brochure te downloaden via onze website

 

Voor meer informatie en/of een vrijblijvende bezichtiging van deze locatie kunt u contact opnemen met ons kantoor op  het nummer 0226-343220 of per email op info@vanalkemare.nl

 

1-8-2019 17:01:54
160 Keer
Van Alkemare Makelaardij
€ 195.000,00
Reageer via 0226-343220