Markt - Misset Horeca

Zoek in 143 advertenties

Advertenties / Rubriek Zakelijke transacties: Vastgoed

Aangeboden: Restaurant met bovenwoning in centrum Den Helder (nr. 69850)


Foto's

Beschrijving

Gezellig restaurant met bovenwoning in centrum van Den Helder
 Dit bedrijf is al 45 jaar een begrip in de stad!

HET RESTAURANT
Bij binnenkomst staat men direct in het midden van het gezellige restaurant. De zaak is ruim opgezet en sfeervol ingericht met leuke details zoals een barn-door welke toegang tot de lichte serre geeft. In het restaurant en de serre kunnen circa 75 gasten plaatsnemen. In het restaurant is de bar rechts gesitueerd en daarnaast toegang tot de keuken. In de keuken is er een aparte mise-en-place en spoelkeuken gedeelte.
 
Het restaurant wordt zowel ‘s zomers als in de winter zeer druk bezocht door o.a. passanten, toeristen en dagjesmensen. Het geheel staat er fris en netjes bij.  De inventaris is in goede staat te noemen.
 
Aan de voorzijde van het restaurant is een royaal en zonnig terras. Het terras geeft ruimte voor circa 40 gasten.
 
BOVENWONING
De bovenwoning betreft een loft welke luxe afgewerkt is met een royale lichte woonkamer, houten vloer en een riant dakterras uitkijkend op een drukke winkelstraat van Den Helder. De nette keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Het slaapgedeelte is afgescheiden van de living doormiddel van een tussenwand. Verder is er een nette badkamer en met  toilet aanwezig.
 
Het object is gelegen in een woongebied. De stand en ligging van het object zijn gunstig, alle voorzieningen zijn in de nabije omgeving aanwezig.
 
LOCATIE / LIGGING
De onderneming bevindt zich in het centrum in het winkelhart van Den Helder. In de gezellige winkelstraat en directe omgeving bevinden zich meerdere horecagelegenheden en winkels als de Kruidvat, Hema, Blokker en Xenos. Tevens is winkelcentrum Kroonpassage op loopafstand.
 
BESTEMMING
Onder voorbehoud goedkeuring gemeente is op deze locatie horeca mogelijk tot en met horecacategorie 4. Neemt u contact op met de gemeente voor meer informatie over de mogelijkheden.
 
OPENINGSTIJDEN
De onderneming is op dit moment gesloten. De openingstijden waren voorheen: woensdag t/m zaterdag van 12.00 tot 22.00 uur. Op dinsdag en zondag van 16.00 tot 22.00 uur. Op maandag was het bedrijf gesloten. Koper mag uiteraard zelf diens openingstijden bepalen, zolang dit binnen de maximale openingstijden van de gemeente Den Helder valt.

SAMENVATTING

  •  Vraagprijs goodwill/inventaris/onroerend goed : € 395.000,-  
  • Bedrijfsoppervlak: ca. 197m2
  • Terras: ca. 30 m2
  • Woonruimte: is aanwezig
  • Overname: in overleg
  • In het centum van Den Helder

 
 Voor meer informatie en/of een vrijblijvende bezichtiging van deze locatie kunt u contact opnemen met ons kantoor op  het nummer 0226-343220 of per email op info@vanalkemare.nl

 

26-2-2020 13:35:10
43 Keer
Van Alkemare Makelaardij
€ 395.000,00
Reageer via 0226-343220

Bieden
Datum Bod Door
Er is nog niet geboden op deze advertentie
U bent niet ingelogd, u kunt niet bieden. Klik hier om in te loggen