Zoek in 149 advertenties

Advertenties / Rubriek Zakelijke transacties: Vastgoed

Aangeboden: NIEUWE GINNEKENSTRAAT 24C, BREDA (nr. 68069)


Foto's

Beschrijving

Op een unieke zichtlocatie gelegen vrijstaande commerciële ruimte (horeca 1 mogelijk) in deze zeer bekende winkelstraat.

 

Omschrijving:

In deze zeer bekende winkelstraat ligt dit opvallende, vrijstaande pand met zeer hoge attentiewaarde. De Nieuwe Ginnekenstraat is de aanlooproute naar het Van Coothplein en het voetgangersdomein / A1 winkelgebied van Breda.

De Nieuwe Ginnekenstraat en het Van Coothplein kenmerken zich door winkels in het hogere segment, afgewisseld met speciaalzaken en horeca.

Het object is gelegen aan de zuidkant van het centrum, in het bruisende gebied ‘Van Coothplein – Zuidpoort’. Dit gebied omvat de Nieuwe Ginnekenstraat, Van Coothplein, Van Goorstraat, Concordiastraat en Passage Zuidpoort. Door de verscheidenheid aan horeca, wonen en werken in combinatie met het gevarieerde winkelaanbod is er sprake van een dynamische en gezellige omgeving, waardoor een invulling met horeca goed aansluit bij het gebied.

Het bestaat uit een stalen constructie met grote glazen puien rondom, waardoor het pand zeer opvallend en goed zichtbaar is vanuit diverse kanten, zowel voor inkomend verkeer richting het centrum van Breda, als voor uitgaand verkeer richting het Ginneken en de uitvalswegen.

De totale oppervlakte van het pand is ca. 38 m2, bestaande uit een winkelgedeelte van ca. 30 m2 en een magazijngedeelte van ca. 8 m2. Het pand heeft een betonnen gietvloer en stucwerk plafonds met inbouwspots.

Het object is gebouwd in 1997 en later in 2013 verder uitgebreid. Het betreft een recht van opstal dat loopt tot 2043; het perceel grond is eigendom van de gemeente.

De erfpachtvergoeding is € 997,00 per kwartaal.

In de straat zijn voldoende parkeervoorzieningen aanwezig, waarbij de eerste 15 minuten gratis zijn. Handig voor afhalen.

Het bestemmingsplan laat categorie horeca 1 (daghoreca) toe.

Een mogelijkheid voor een goede ondernemer met een goed plan dus.

 

Categorie horeca 1 omvat o.a.: lunchroom, ijssalon, koffie-theehuis. Een zelfstandig, winkelondersteunend daghorecabedrijf, openingstijden detailhandel.

Een energielabel is voor dit object niet verplicht.


Uw voordelen op een rijtje:

  • Geen leveranciersverplichtingen
  • Mogelijkheid categorie horeca 1
  • Vrijstaand gebouw met grote attentiewaarde
 

5-4-2019 11:46:00
202 Keer
HorecaKas Makelaardij
€ 250.000,00
Reageer via 06-49111649