Markt - Misset Horeca

Zoek in 67 advertenties

Advertenties / Rubriek Zakelijke transacties: Vastgoed

Aangeboden: Horecaruimte met terras centrum Bergen (nr. 69583)


Foto's

Beschrijving

Te huur aangeboden bij Van Alkemare Horecamakelaardij: Instapklare horecaruimte met terras midden in het centrum van Bergen. De inventaris kan tegen nader overeen te komen prijs overgenomen worden.

HET HORECAPAND
Dit sfeervol ingericht eetcafé is in het verleden altijd geëxploiteerd als eetcafé/café/bar en leent zich hier dan ook uistekend voor. Er is een volledig ingerichte keuken aanwezig en ruim voldoende opslag mogelijkheden.

Op het dak van de zaak is momenteel een ruim dakterras welke door vorige exploitant niet tot nauwelijks in gebruik was en in slechte staat verkeert. In principe wenst verhuurder gebruik van dit terras niet langer toe te staan uit veiligheids- en praktische overwegingen.

De zaak is aan de voorzijde voorzien van openslaande deuren waar vanuit men direct toegang heeft tot het terras. In de kelder zijn 2 toiletten met voorpoortaal en is er zeer veel opslagruimte aanwezig, ook staan hier de  koelingen en biertanks opgeslagen.

Er zijn al jaren verschillende plannen voor herontwikkeling van het gebied waarvan het gehuurde deel uitmaakt. Of dit echter ooit tot resultaat zal komen en wat dit voor positieve en/of negatieve gevolgen heeft voor deze locatie is onduidelijk. Wij verwijzen u naar de gemeente voor meer informatie over de meest actuele plannen en voortgang.

LOCATIE / LIGGING
De horecaruimte bevindt zich in het centrum van Bergen, gelegen in een winkelstrip. Naast de zaak is een grote parkeerplaats en aan de overkant bevindt zich een parkeergarage. Bergen is een dorp vlakbij het strand waar jaarlijks veel toeristen en dagjes mensen op af komen. Het is een bruisende, sfeervolle plaats met veel karakter en ca. 30.000 inwoners.

BESTEMMING
Er zijn binnen de bestemming verschillende horecaformules toegestaan. Neemt u contact op met de gemeente voor meer informatie over de mogelijkheden.

SAMENVATTING 
• Vraagprijs horecpand: Het OG is niet te koop
• Vraagprijs goodwill en inventaris: N.O.T.K. 
• Huurprijs horecapand: Op € 3.000,- excl. btw per maand
• Bedrijfsoppervlak: ca. 75m2 begane grond en ca. 75m2 opslag/souterrain.
• Overname: in overleg, per direct mogelijk.
 

 

11-11-2019 14:51:01
128 Keer
Van Alkemare Makelaardij
€ 0,00
Reageer via 0226-343220