Zoek in 335 advertenties

Advertenties / Rubriek Zakelijke transacties: Vastgoed

Aangeboden: Horecapand met woning incl. inventaris Enkhuizen (nr. 64827)


Foto's

Beschrijving

Te koop aangeboden bij Van Alkemare Horecamakelaardij: Horecapand met bovenwoning in het centrum van Enkhuizen. In combinatie met koop van het gehele pand wordt tevens de inventaris van de onderneming ter overname aangeboden.

 

ONROEREND GOED

Het pand uit 1648 heeft een monumentale status en valt onder beschermd stadsgezicht. Het heeft een totale oppervlakte van ca. 268 m2: de begane grond, welke thans in gebruik is als restaurant, heeft een oppervlakte van ca. 130 m2. De bovenwoning heeft een woonoppervlakte van ca. 108 m2, verdeeld over de eerste en tweede etage. Het dakterras heeft een oppervlakte van 30 m2.

 

Het gezellige restaurant met open keuken biedt plaats aan circa 50 gasten. Men kan dineren aan tafel of aan de eetbar met uitzicht op de keuken.  Er is onlangs geïnvesteerd in de keuken waarbij diverse apparatuur is vernieuwd. 

 

Er is een apart dames- en herentoilet met voorportaal. Achterin bevinden zich tevens een wasruimte, opslagruimte en koelcel.  Aan de voorzijde is een klein terras met ca. 10 zitplaatsen. 

 

Het restaurant is geopend van woensdag t/m zondag van 17.00 tot 00.00 uur.

 

De opgang naar de bovenwoning bevindt zich in het restaurant. De woning beschikt over drie slaapkamers, een woonkamer met open keuken en een leuk dakterras. 

 

LOCATIE

Het onroerend goed ligt aan de gezellige winkelpromenade op een A-locatie in het oude centrum van Enkhuizen. 

 

BESTEMMING

Op grond van het bestemmingsplan geldt de bestemming “Centrum-1”. Tevens is horeca mogelijk van categorie 1. Voor de bestemming en of het door u voorgenomen gebruik past binnen de bestemming kunt u contact opnemen met de gemeente Enkhuizen.

 

DETAILS

• Vraagprijs OG inclusief inventaris: € 350.000,- k.k.

• Overname in overleg

• Brochure te downloaden via onze website

 

Voor meer informatie en/of een vrijblijvende bezichtiging van deze locatie kunt u contact opnemen met ons kantoor op  het nummer 0226-343220 of per email op info@vanalkemare.nl

 

14-3-2018 12:02:28
484 Keer
Van Alkemare Makelaardij
€ 350.000,00
Reageer via 0226-343220

Bieden
Datum Bod Door
Er is nog niet geboden op deze advertentie
U bent niet ingelogd, u kunt niet bieden. Klik hier om in te loggen