Zoek in 335 advertenties

Advertenties / Rubriek Zakelijke transacties: Vastgoed

Aangeboden: Horecapand met bovenwoning in Alkmaar (nr. 66303)


Foto's

Beschrijving

OMSCHRIJVING
Te koop aangeboden bij Van Alkemare Horecamakelaardij: Horecapand met bovenwoning in het centrum van Alkmaar. Vraagprijs is inclusief de in het verkochte gelegen onderneming.

ONROEREND GOED
Het horecapand heeft een totale oppervlakte van ca. 243 m2: de begane grond, welke thans in gebruik is als (dart)cafébedrijf, heeft een oppervlakte van ca. 120 m2 en is zeer geschikt voor voortzetting als café of exploitatie als lunchroom, restaurant, brasserie of eetcafé. De riante bovenwoning met eigen opgang bestaat uit de eerste verdieping met ca. 100 m2 woonoppervlakte en de tweede verdieping met ca. 20 m2 woonoppervlakte.  

Het café bestaat uit een café gedeelte met zes dartbanen waarop zowel in competitieverband als trainingen en toernooien wordt gespeeld. Verder is er een apart dames- en herentoilet met voorportaal, een rookruimte, een nette keuken en aansluitend een aparte opslagruimte. 

Via een aparte entree is er toegang tot de bovenwoning. Deze bestaat uit vier (verhuurde) kamers waarvan drie met aparte keuken. Er zijn twee douches en twee toiletten voor gezamenlijk gebruik voor de bewoners. Tevens is een dakterras van 15 m2 aanwezig. Op de tweede verdieping is momenteel ook nog een slaapkamer aanwezig. 

Het pand is zeer geschikt voor bijv. een Bed & Breakfast. Met het oog op herontwikkeling van de bovenverdieping is de fundering en constructie reeds gerealiseerd.

Voorkeur van verkoper gaat uit naar gezamenlijke verkoop met het object aan de Ramen 15 te Alkmaar. Zie onze website voor meer informatie over dit object.

LOCATIE
Het onroerend goed ligt zeer centraal gelegen nabij parkeerterrein Doelenveld. Het levendige centrum wordt gekenmerkt door een verscheidenheid van winkels afgewisseld met wonen en verschillende soorten horeca.

BESTEMMING
Op grond van het bestemmingsplan geldt de bestemming “Wonen”. Tevens is horeca mogelijk van categorie 2 (café, grand-café, café-restaurant). Voor de bestemming en of het door u voorgenomen gebruik past binnen de bestemming kunt u contact opnemen met de gemeente Alkmaar.

DETAILS
• Vraagprijs koop OG: € 535.000,- kosten koper
• Vraagprijs is inclusief de in het verkochte gelegen onderneming 
• Totale oppervlakte ca. 243 m2

Voor meer informatie en/of een vrijblijvende bezichtiging van deze locatie kunt u contact opnemen met ons kantoor op  het nummer 0226-343220 of per email op info@vanalkemare.nl
 

 

4-9-2018 14:39:12
105 Keer
Van Alkemare Makelaardij
€ 535.000,00
Reageer via 0226-343220

Bieden
Datum Bod Door
Er is nog niet geboden op deze advertentie
U bent niet ingelogd, u kunt niet bieden. Klik hier om in te loggen