Zoek in 126 advertenties

Advertenties / Rubriek Zakelijke transacties: Vastgoed

Aangeboden: Casco horecaruimte op goede (zicht)locatie in wink (nr. 67426)


Foto's

Beschrijving

OMSCHRIJVING
Te huur aangeboden bij Van Alkemare Horecamakelaardij: Casco horecaruimte op goede (zicht)locatie in het bruisende winkelcentrum van Julianadorp. Deze ruimte is uitermate geschikt voor afhaal/bezorgdiensten (pizza, sushi, etc.) lunchroom, eetcafé of petit restaurant met terras.

ONROEREND GOED
Door de achtkantige vorm van het pand en de vele ramen is er ruim lichtinval en tevens vrijwel rondom uitzicht. Er is een apart dames- en herentoilet met voorportaal. In de achtergelegen keuken is een koelcel aanwezig. De totale oppervlakte is ca. 90 m2.
Aan de voorzijde bevindt zich een ruim terras.

In 2015 is de het pand opgeknapt waarbij er o.a. een geheel nieuwe tegelvloer is geplaatst. Tevens zijn de toiletten vernieuwd en is er een nieuwe bar ingebouwd. Het hele pand is opnieuw geschilderd.

LOCATIE
Het horecapand is gelegen in het winkelhart van Julianadorp, tegenover winkelcentrum De Riepel waarin zich 22 winkels bevinden. Aan weerszijden van de lunchroom zijn een Aldi en Lidl aanwezig. In de nabije omgeving bevinden zich tevens diverse horecagelegenheden en winkels. De lunchroom is gelegen op een prima zichtlocatie.

BESTEMMING
Onder voorbehoud goedkeuring gemeente is op deze locatie horeca mogelijk binnen horecacategorie 1 t/m 3. Neemt u contact op met de gemeente voor meer informatie over de mogelijkheden.

DETAILS
• Huurprijs: € 1.575,- per maand excl. BTW
• Ingangsdatum: in overleg, per direct mogelijk
• Bedrijfsoppervlakte: ca. 90 m2 
• Brochure te downloaden via onze website

Voor meer informatie en/of een vrijblijvende bezichtiging van deze locatie kunt u contact opnemen met ons kantoor op  het nummer 0226-343220 of per email op info@vanalkemare.nl
 

 

9-11-2018 16:02:34
109 Keer
Van Alkemare Makelaardij
€ 0,00
Reageer via 0226-343220