Markt - Misset Horeca

Zoek in 67 advertenties

Advertenties / Rubriek Zakelijke transacties: Exploitaties

Aangeboden: Cafetaria/friterie met franchise mog. Alkmaar (nr. 69585)


Foto's

Beschrijving

VOLLEDIGE OMSCHRIJVING

Te koop: Zeer nette cafetaria / friterie met franchise mogelijkheid in centrum Alkmaar.

 

DE CAFETARIA / FRITERIE

De cafetaria is gevestigd in een karakteristiek pand uit 1925 staand en gelegen aan de drukke winkelstraat in het centrum van Alkmaar. Bij binnenkomst bevindt men zich in het uitgiftegedeelte en aan de linkerzijde is de uitgiftebar. Rechts is het zitgedeelte waar ca. 6 tafels staan en ongeveer 15 tot 20 gasten kunnen plaatsnemen. Er zijn twee toiletten met voorportaal aanwezig. De oppervlakte van de beneden verdieping is in zijn totaliteit ca. 70 m2. De cafetaria bevat zeer nette en recent ingerichte inventaris. Het geheel is altijd goed onderhouden.

 

Op de eerste verdieping is er ruimte voor opslag en koeling. De ruimte bedraagt ca. 14 m2.  Aan de voorzijde is een ruim terras met ca. 30 zitplaatsen. Op het terras kijkt men uit over winkelstraat ‘De Laat’. 

 

De cafetaria is te koop in combinatie met een franchise formule. Meer informatie op aanvraag!

 

LOCATIE / LIGGING

De onderneming is centraal gelegen in de druk bezochte winkelstraat ‘De Laat’ in Alkmaar. Dagelijks zijn er veel passanten in deze straat. Tevens is er een goede trein- en busverbinding. In de compacte historische binnenstad vind je talloze authentieke Alkmaarse winkeltjes. Alkmaar telt twee hoofdstraten in het centrum waar ‘De Laat’ er één van is. Ook buiten het stadscentrum zijn er diverse winkelgebieden te vinden.

 

BESTEMMING

De bestemming  op deze locatie is Gemengd (Horeca 4). Onder voorbehoud goedkeuring gemeente is op deze locatie horeca mogelijk van horecacategorie 3. Het is toegestaan om alcohol te schenken, zoals momenteel aan gebeurd bij de huidige exploitatie. Neemt u contact op met de gemeente voor meer informatie over de mogelijkheden.

 

OPENINGSTIJDEN

De onderneming is 7 dagen per week geopend van 11.00 tot 20.00 uur (op donderdag tot 21.00 uur). Koper mag uiteraard zelf diens openingstijden bepalen, zolang dit binnen de maximale openingstijden van de gemeente Alkmaar en winkeltijdenwet valt.

 

SAMENVATTING 

• Vraagprijs onderneming: € 89.500,-*

In combinatie met een franchiseformule is de vraagprijs € 74.500,-*

• Franchise fee: 4% van de netto omzet

• Huurprijs OG: € 2.166 excl. btw per maand

• Bedrijfsoppervlak: ca. 70 m2 en terras: ca. 30m2 

• Overname: in nader goed overleg

 

Voor meer informatie en/of een vrijblijvende bezichtiging van deze locatie kunt u contact opnemen met ons kantoor op  het nummer 0226-343220 of per email op info@vanalkemare.nl

 

14-11-2019 14:11:32
76 Keer
Van Alkemare Makelaardij
€ 89.500,00
Reageer via 0226-343220

Bieden
Datum Bod Door
Er is nog niet geboden op deze advertentie
U bent niet ingelogd, u kunt niet bieden. Klik hier om in te loggen