Markt - Misset Horeca

Zoek in 151 advertenties

Advertenties / Rubriek Zakelijke transacties: Exploitaties

Aangeboden: Zeer goedlopende snackbar/cafetaria met woning (nr. 68326)


Foto's

Beschrijving

Discreet te koop aangeboden bij Van Alkemare: Zeer goedlopende snackbar/cafetaria met woning in een middelgrote plaats in Noord Holland (nabij Amsterdam). Zeer zelden treffen wij een cafetaria met een omzet als deze! Momenteel maakt huidig ondernemer een omzet van € 710.000,- excl. btw wat resulteert in een winst (vóór afschrijvingen) van € 168.000,- afgerond per jaar. Dat is met één meewerkende ondernemer, dus een ondernemerskoppel zou nog een aanzienlijk hogere winst kunnen behalen. 

De huurprijs voor de bedrijfsruimte is zeer aantrekkelijk te noemen en tot het gehuurde behoort een ruime bovenwoning. De bovenwoning wordt momenteel verhuurd, maar is in overleg leeg op te leveren zodat toekomstig exploitant hier zelf kan wonen.

Het bedrijf heeft een bedrijfsoppervlakte van ca. 210 m2 en beschikt over 40 zitplaatsen binnen en 60 zitplaatsen op het riante terras. Het geheel is gelegen in een vrijstaand pand op een hoeklocatie / zichtlocatie met gratis parkeren voor bezoekers in de naastgelegen straat. Ondernemer zelf en/of personeel kan parkeren op eigen terrein. De inventaris verkeerd in goede staat en het is een fraai bedrijf.

- Vraagprijs goodwill/inventaris: € 549.500,-
- Vraagprijs onroerend goed: € 735.000,- K.K.
- Huurprijs: Op aanvraag
- Omzetindicatie: € 710.000,- excl. btw per jaar

Voor meer informatie en/of een vrijblijvende bezichtiging van deze onderneming, kunt u contact opnemen met ons kantoor. Het betreft hier een discrete verkoop, dit betekent dat de makelaar gebonden is aan bepaalde discretie richtlijnen waarbij niet per direct alle informatie verstrekt zal worden. Wij vertrouwen op uw begrip voor deze manier van handelen en vragen uw medewerking in een eventueel vervolgtraject

 

6-8-2019 15:36:56
151 Keer
Van Alkemare Makelaardij
€ 549.500,00
Reageer via 0226-343220