Zoek in 126 advertenties

Advertenties / Rubriek Zakelijke transacties: Exploitaties

Aangeboden: Te koop rest/sauna op recreatiepark in Hippolytush (nr. 66745)


Foto's

Beschrijving

OMSCHRIJVING
Te koop aangeboden bij Van Alkemare Horecamakelaardij: Een unieke combinatie van restaurant en wellness gelegen op recreatiepark Wiringherlant in Hippolytushoef. Wilt u zelfstandig ondernemen in een prachtig natuurgebied, vlak aan de Wadden (steenworp afstand achter de dijk) met de mogelijkheid om heerlijke gerechten te combineren met ontspanningsarrangementen (wellness, massage, etc.)? Dan is dit uw kans!

HET RESTAURANT
Het restaurant ademt een warme en landelijke sfeer. Er zijn verschillende ruimten gecreëerd waar heerlijk gedineerd kan worden eventueel in combinatie met gebruik van de wellnes. Het restaurant is voorzien van een bar met tap en diverse sfeervolle ruimtes, welke ook los van elkaar ingezet kunnen worden bijvoorbeeld bij feesten en partijen of een groep arrangement wellness met eten.

In de huidige opstelling zijn er ca. 80 zitplaatsen mogelijk. Het restaurant is voorzien van een sfeervolle open haard. Huidige eigenaar organiseert evenementen zoals avonden met live muziek en de locatie is ook uitermate geschikt voor feesten en/of partijen voor groepen tot 150 personen. 

Er is een ruim terras aanwezig met ca. 40 zitplaatsen. Kinderen kunnen zich hier ook uitermate vermaken door de aanwezigheid van een speeltuin met air trampoline welke in eigendom is van het recreatiepark.

DE SAUNA/WELLNESS
De sauna is knus en erg sfeervol ingericht. Het is voorzien van verschillende faciliteiten zoals een Finse sauna, een infra rood sauna, een Turks stoombad, een dompelbad, een hout gestookte tub, douches etc. Bij de sauna is een afgesloten tuin/terras aanwezig welke sfeervol en rustgevend is ingericht waar heerlijk gebadderd kan worden. De innerlijke mens komt hier heerlijk tot rust. 

SNACKBAR / AFHAAL
In de zomermaanden exploiteert huidig eigenaar tevens een snackbar / afhaal gedeelte. Met name voor de bezoekers van het recreatiepark de plek voor een vlugge snack.

BOVENWONING
Er bevindt zich boven de sauna/welness ruimte een klein appartement met een slaapkamer, woonkamer met keuken en badkamer. Deze is in overleg met en na goedkeuring van pandeigenaar geschikt voor bewoning. 

LOCATIE
De bedrijven bevinden zich op een unieke locatie vlak achter de dijk bij de Waddenzee op het voormalig eiland Wieringen.  Dit eiland is o.a. bekend geworden door de Vikingen. Die authentieke eiland sfeer van vroeger is vandaag de dag nog steeds voelbaar en zeker in dit prachtige recreatiepark, waar deze sfeer overal is terug te zien.

OPENINGSTIJDEN
- Restaurant: Geopend op woensdag en donderdag van 16:00 – 22:00 uur en op vrijdag, zaterdag en zondag van 12:00 – 22:00 uur.

- Sauna: Geopend op woensdag en donderdag van 16:00 – 22:00 uur, van vrijdag tot en met zondag van 12:00 – 22:00 uur.  

Beide ondernemingen zijn momenteel op maandag en dinsdag gesloten. Koper mag uiteraard zelf diens openingstijden bepalen, zolang dit binnen de maximale openingstijden van de gemeente Hollands Kroon valt.

DETAILS
• Vraagprijs goodwill/inventaris: € 49.500,-
• Huurprijs: € 2.500,- per maand excl. BTW
• Overname: in overleg 
• Bedrijfsoppervlakte: restaurant ca. 200 m2, sauna ca. 47 m2, terras ca. 350 m2
• Brochure te downloaden via onze website

Voor meer informatie en/of een vrijblijvende bezichtiging van deze locatie kunt u contact opnemen met ons kantoor.

 

25-9-2018 14:45:33
102 Keer
Van Alkemare Makelaardij
€ 49.500,00
Reageer via 0226-343220