Zoek in 126 advertenties

Advertenties / Rubriek Zakelijke transacties: Exploitaties

Aangeboden: Te koop restaurant in Hoorn, bieding gevraagd (nr. 66901)


Foto's

Beschrijving

OMSCHRIJVING
Te koop aangeboden bij Van Alkemare Horecamakelaardij: Een onlangs volledig verbouwd en voor meerdere formules geschikt restaurant in het centrum van Hoorn.


DE ONDERNEMING
Deze onderneming ligt op een goede locatie aan de directe aanlooproute van het station naar de drukke winkelstraat van Hoorn.


Het geheel beslaat circa 185 m² en beschikt over een dames en heren toilet, een keuken met koelcel alsmede een aparte ruime opslag (ca. 30 m2) achter in het pand. Er is een terras aanwezig aan de voorkant van het restaurant met ca. 15 zitplaatsen.  Binnen zijn er ca. 55 zitplaatsen. Aan de achterkant bevindt zich de nooduitgang/leveranciersingang welke uitkomt op de Veemarkt.


De inrichting van het restaurant is in 2016 volledig vernieuwd door de huidige eigenaar. Hij heeft destijds ook zijn concept gewijzigd van alleen Japans eten naar een All you can eat concept met diverse gerechten naast de Japanse keuken. De inrichting en keuken kunnen voor veel verschillende formules gebruikt worden denk hierbij bijvoorbeeld aan steakhouse of grillroom.


LOCATIE
Het restaurant bevindt zich in het centrum van Hoorn, aan een drukke doorlooproute naar het centrum met diverse winkels en andere horecagelegenheden. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid in de nabije omgeving en ook het openbaar vervoer is op loopafstand aanwezig.


BESTEMMING
Onder voorbehoud goedkeuring gemeente is op deze locatie middelzware horeca mogelijk binnen horecacategorie 1b en 2. Neemt u contact op met de gemeente voor meer informatie over de mogelijkheden.


OPENINGSTIJDEN
Het restaurant is gesloten op maandag en dinsdag. Van woensdag tot en met zondag is het restaurant geopend van 18:00 tot 23:00 uur, afhalen vanaf 17.00 uur. De openingstijden zijn variabel, de openingstijden kunnen uitgebreid worden in overeenstemming met het beleid van de gemeente Hoorn. 


DETAILS
• Vraagprijs goodwill/inventaris: € N.O.T.K.
• Huurprijs: € 2.400,- per maand exclusief BTW
• Overname: in overleg 
• Bedrijfsoppervlakte: ca. 185 m2 waarvan ca. 30 m2 opslag
• Brochure te downloaden via onze website


Voor meer informatie en/of een vrijblijvende bezichtiging van deze locatie kunt u contact opnemen met ons kantoor. 

 

 

3-10-2018 13:43:38
139 Keer
Van Alkemare Makelaardij
N.o.t.k.
Reageer via 0226-343220

Bieden
Datum Bod Door
Er is nog niet geboden op deze advertentie
U bent niet ingelogd, u kunt niet bieden. Klik hier om in te loggen