Zoek in 149 advertenties

Advertenties / Rubriek Zakelijke transacties: Exploitaties

Aangeboden: Te koop afhaal- en bezorgrestaurant in hartje cent (nr. 67604)


Foto's

Beschrijving

OMSCHRIJVING
Te koop aangeboden bij Van Alkemare Horecamakelaardij: afhaal- en bezorgrestaurant in hartje Alkmaar, de locatie is uitermate geschikt voor meerdere horecaconcepten zoals lunchroom/broodjeszaak, shoarma, petit restaurant etc.

DE ONDERNEMING
Momenteel zit hier een Thaise afhaal- en bezorgrestaurant welke goed bezocht wordt door klanten mede door de goede zichtlocatie en de wekelijkse markt welke voor de deur wordt gehouden.

De onderneming is ca. 55 m2 groot en beschikt over een zitgedeelte met ca. 20 zitplaatsen. Het is voorzien van een open keuken met uitgiftebalie evenals een aparte kleine opslagruimte en een klantentoilet.  Aan de voorzijde van het pand is een terras mogelijk, echter dient de vergunning nog aangevraagd te worden.

BOVENWONING
De 1e en 2e verdieping betreft een zelfstandige bovenwoning, deze behoort niet tot het gehuurde. De bovenwoning is momenteel verhuurd maar kan zodra deze vrij komt mogelijk bij gehuurd worden, een en ander dient in overleg met verhuurder te geschieden.

LOCATIE
Het geheel is gelegen in het drukke centrum van Alkmaar. Alkmaar heeft veel verschillende soorten winkels en mag zich daarom de tweede winkelstad van Nederland noemen. Het pand is gelegen aan één van de drukke centrumstraten van Alkmaar met parkeergelegenheid langs de weg. De winkels in het centrum zijn iedere zondag geopend, en elke donderdagavond is er een koopavond in de binnenstad. Ook is er elke zaterdag een markt, nabij deze locatie. De Gedempte Nieuwesloot is haaks gelegen aan de Kanaalkade. Vanaf hier komen er veel auto’s de binnenstad in rijden, er staat een bushalte voor de vele bussen. Vanaf de kanaalkade lopen er veel mensen de Gedempte Nieuwesloot in, onderweg naar de winkelstraten.
 

BESTEMMING
Onder voorbehoud goedkeuring gemeente is op deze locatie middelzware horeca mogelijk binnen horecacategorie 1 en 2. Neemt u contact op met de gemeente voor meer informatie over de mogelijkheden.
 

OPENINGSTIJDEN
De onderneming is geopend van maandag tot en met zondag van 16:00 tot 21:00 uur. Op vrijdags van 11:00 – 21:00 uur. Koper mag uiteraard zelf diens openingstijden bepalen, zolang dit binnen de maximale openingstijden van de gemeente Alkmaar valt.

DETAILS

  • Vraagprijs goodwill/inventaris: Nader overeen te komen
  • Huurprijs: 1.421,- per maand excl. BTW
  • Overname: in overleg
  • Bedrijfsoppervlakte: ca. 55 m2
  • Brochure te downloaden via onze website

Voor meer informatie en/of een vrijblijvende bezichtiging van deze locatie kunt u contact opnemen met ons kantoor.

 

6-12-2018 12:25:15
67 Keer
Van Alkemare Makelaardij
€ 0,00
Reageer via 0226-343220