Markt - Misset Horeca

Zoek in 142 advertenties

Advertenties / Rubriek Zakelijke transacties: Exploitaties

Aangeboden: Snackbar met terras in winkelcentrum Castricum (nr. 69769)


Foto's

Beschrijving

OMSCHRIJVING
Te koop aangeboden bij Van Alkemare Horecamakelaardij: snackbar met terras bij groot winkelcentrum nabij het centrum van Castricum.

DE ONDERNEMING
Bij binnenkomst bevindt zich aan de linkerzijde het uitgiftegedeelte met bakwand. Er zijn ca. 8 zitplaatsen aanwezig. Er is een toilet met voorportaal aanwezig. Aan de achterzijde bevindt zich een opslagruimte.

Op het terras buiten kunnen ca. 24 personen plaatsnemen. De snackbar beschikt over een schuifpui (lamellensysteem) die geheel geopend kan worden.

Het naastgelegen pand is leeg en kan eventueel bij de zaak betrokken worden. Hiermee kan het terras ook vergroot worden.

LOCATIE
De snackbar is gelegen aan de rand van overdekt winkelcentrum Geesterduin waar ca. 65 winkels te vinden zijn voor de dagelijkse boodschappen, versproducten, persoonlijke verzorging, mode, eetgelegenheden, etc. 

BESTEMMING
Op grond van het bestemmingsplan geldt de bestemming “Centrum-3”. Voor de bestemming en of het door u voorgenomen gebruik past binnen de bestemming kunt u contact opnemen met de gemeente Castricum.

OPENINGSTIJDEN
Geopend van dinsdag t/m zaterdag van 10.00 tot 21.00 uur. Zondag en maandag van 12.00 tot 21.00 uur. Koper mag uiteraard zelf diens openingstijden bepalen, zolang dit binnen de maximale openingstijden van de gemeente Castricum valt.

DETAILS
• Vraagprijs goodwill/inventaris: € 29.500,-
• Huurprijs: € 1.597,36 per maand excl. BTW (exclusief servicekosten)
• Overname: in overleg 
• Bedrijfsoppervlakte: ca. 45 m2 
• Brochure te downloaden via onze website

Voor meer informatie en/of een vrijblijvende bezichtiging van deze locatie kunt u contact opnemen met ons kantoor op  het nummer 0226-343220 of per email op info@vanalkemare.nl
 

 

3-2-2020 15:29:42
47 Keer
Van Alkemare Makelaardij
€ 29.500,00
Reageer via 0226-343220

Bieden
Datum Bod Door
Er is nog niet geboden op deze advertentie
U bent niet ingelogd, u kunt niet bieden. Klik hier om in te loggen