Markt - Misset Horeca

Zoek in 168 advertenties

Advertenties / Rubriek Zakelijke transacties: Exploitaties

Aangeboden: Restaurant riant terras aan boulevard Egmond aan Z (nr. 69668)


Foto's

Beschrijving

HET RESTAURANT
Bij binnenkomst in het prachtige restaurant bevindt men zich in het zitgedeelte met centraal gelegen bar. De zaak is ruim opgezet en sfeervol ingericht, alle inventaris is van uitstekende kwaliteit. In het zitgedeelte is er ruimte voor ca. 140 personen op een oppervlakte van ca. 460 m2. 

Op het terras aan de voorzijde van de zaak – gelegen op het westen - is er ruimte voor ca. 28 personen. Aan de zijkant van de zaak is een riant terras gelegen op het zuiden welke nog eens ruimte biedt voor ca. 92 personen. De totale oppervlakte van de terrassen is ca.  179 m2. 

Het restaurant en de terrassen worden zowel ‘s zomers als in de winter zeer druk bezocht door toeristen en dagjesmensen die na een bezoek op het strand langs komen voor een hapje en een drankje.

Het bedrijf beschikt over een extra opslag in de kelder van het gebouw. Tevens is een apart dames- en herentoilet met voorportaal aanwezig.

LOCATIE / LIGGING
Het restaurant is gelegen op een top locatie direct grenzend aan duinen,strand en zee. In de directe omgeving zijn diverse horecagelegenheden en hotels te vinden alsmede de bekende vuurtoren Van Speijk. 

BESTEMMING
Onder voorbehoud goedkeuring gemeente is op deze locatie horeca mogelijk tot en met horecacategorie 2. Neemt u contact op met de gemeente voor meer informatie over de mogelijkheden.

OPENINGSTIJDEN
7 dagen per week geopend van 10.00 tot 22.00 uur. Koper mag uiteraard zelf diens openingstijden bepalen, zolang dit binnen de maximale openingstijden van de gemeente Bergen valt.

SAMENVATTING 
• Vraagprijs goodwill/inventaris: op aanvraag
• Huurprijs OG: op aanvraag
• Bedrijfsoppervlak: ca. 460m2, terras: ca. 179m2 
• Overname: in overleg
 

 

18-12-2019 16:19:49
163 Keer
Van Alkemare Makelaardij
Op aanvraag
Reageer via 0226-343220