Zoek in 126 advertenties

Advertenties / Rubriek Zakelijke transacties: Exploitaties

Aangeboden: Restaurant op toplocatie direct aan de kust van Be (nr. 66882)


Foto's

Beschrijving

OMSCHRIJVING
Te koop aangeboden bij Van Alkemare Horecamakelaardij: prachtig restaurant op toplocatie direct aan de kust van Bergen aan Zee.

DE ONDERNEMING
Bij binnenkomst via de hoofdingang bevindt men zich in het sfeervolle ronde restaurantgedeelte. Achter de centraal gelegen bar is een aantal gezellige nisjes ingericht waar men meer privé kan zitten. Het aangrenzende terras heeft ca. 68 zitplaatsen en prachtig zicht op zee. 

Aan de linkerzijde in het restaurant is via een aantal treden naar beneden de ruime en lichte serre te bereiken. Vanuit de serre komt men op het terras aan de boulevardzijde, welke ca. 45 zitplaatsen bevat.

In totaal zijn er binnen ca. 115 zitplaatsen. Het restaurant is bijzonder geschikt voor bruiloften en bedrijfsfeesten voor maximaal 160 personen. 

Voor de kinderen is een aparte speelplek ingericht. Er is een dames- en heren toilet met voorportaal aanwezig.  Via een wenteltrap naar beneden komt men in de kelder waar opslag-, kantoor- en personeelsruimte aanwezig is. Tevens bevindt zich hier een inloop vriescel en koelcel. Er is een aparte leveranciersingang die uitkomt bij een inkoop koelcel voor geleverde producten.

Het restaurant beschikt over een ruime keuken, aparte spoelkeuken, en voldoende opslagruimte binnen en buiten.
Restaurant en terrassen zijn zowel via de voor- als achterzijde bereikbaar.

LOCATIE
Het restaurant is zeer gunstig gelegen aan de drukbezochte boulevard, tegenover de strandopgang. 

BESTEMMING
Onder voorbehoud goedkeuring gemeente is op deze locatie horeca mogelijk tot en met horecacategorie 1b. Neemt u contact op met de gemeente voor meer informatie over de mogelijkheden.

OPENINGSTIJDEN
Dagelijks geopend vanaf 10.00 tot 24.00 uur. Koper mag uiteraard zelf diens openingstijden bepalen, zolang dit binnen de maximale openingstijden van de gemeente Bergen valt.

DETAILS
• Vraagprijs goodwill/inventaris: Nader overeen te komen
• Gedeeltelijke financiering is mogelijk tot een bedrag van € 75.000,-
• Huurprijs: € 5.322,31 per maand excl. BTW
• Overname: in overleg 
• Bedrijfsoppervlakte: ca. 400 m2 
• Brochure te downloaden via onze website

Voor meer informatie en/of een vrijblijvende bezichtiging van deze locatie kunt u contact opnemen met ons kantoor op het nummer 0226-343220 of per email op info@vanalkemare.nl

 

1-10-2018 13:06:40
361 Keer
Van Alkemare Makelaardij
N.o.t.k.
Reageer via 0226-343220