Markt - Misset Horeca

Zoek in 43 advertenties

Advertenties / Rubriek Zakelijke transacties: Exploitaties

Aangeboden: Restaurant op goede locatie in de binnenstad van H (nr. 67845)


Foto's

Beschrijving

OMSCHRIJVING

Te koop aangeboden bij Van Alkemare Horecamakelaardij: Restaurant op goede locatie in de binnenstad van Hoorn.

DE ONDERNEMING

Momenteel is dit het enige echte pannenkoekenrestaurant in Hoorn. Het gerenommeerde bedrijf  is reeds 25 jaar in eigendom van huidige ondernemer, en heeft in het verleden de prijs gewonnen van “Aller-, allerbeste pannenkoekenbakker van Noord-Holland”.

Het bedrijf is ook geschikt voor luxe broodjeszaak/lunchroom, koffiespecialiteiten of kleinschalig specialiteiten restaurant. De huidige eigenaar zet zijn zaak nu in verkoop omdat hij op leeftijd is en geen opvolger heeft om de zaak over te dragen.

Het restaurant beschikt binnen over 40 - 45 zitplaatsen. Langs de achtergelegen bar is er een directe toegang tot een overzichtelijke open keuken. De keuken en inventaris is in prima staat. 
Na verfraaiing van het Kerkplein kan het terras uitgebreid worden met nog eens 20 – 25 plaatsen.

LOCATIE
De Hoornse raad heeft ingestemd met het plan voor een nieuwe inrichting van het Kerkplein. Er is gekozen voor het meest uitgebreide ontwerp: dit gaat uit van een vlakke bestrating in natuursteen zonder verhoogde stoep, waardoor de auto 'te gast is' op het plein. De planning is om in het eerste kwartaal van 2019 te starten met de herinrichting van het plein. Afhankelijk van het weer en de vorderingen van de verbouwing van de Grote Kerk tot hotel zal een deel van de herinrichting waarschijnlijk ook na het zomerseizoen 2019 plaatsvinden.
Door deze ontwikkelingen zal het plein rondom de kerk nog meer gaan bruisen en extra bezoekers trekken. In 2019 zullen er veel activiteiten/festiviteiten worden georganiseerd in Hoorn – Enkhuizen en Medemblik met als thema: De gouden eeuw.

BESTEMMING
Onder voorbehoud goedkeuring gemeente is op deze locatie horeca mogelijk binnen horecacategorie 2.1. Neemt u contact op met de gemeente voor meer informatie over de mogelijkheden.

OPENINGSTIJDEN
Dinsdag t/m vrijdag van 10.00 uur tot 20.30 uur.  Zaterdag van 9.00 uur tot 20.30 uur. Zondag van 12.00 tot 20.30 uur. Op maandag gesloten.  Van 1 mei tot 1 september tot 21.30 uur geopend. Koper mag uiteraard zelf diens openingstijden bepalen, zolang dit binnen de maximale openingstijden van de gemeente Hoorn valt.

DETAILS
Vraagprijs goodwill/inventaris: € 49.500,-
Huurprijs: €1.750,- per maand excl. BTW
Overname: in overleg 
Bedrijfsoppervlakte: ca. 75 m²
Brochure te downloaden via onze website

 

18-2-2019 14:48:48
184 Keer
Van Alkemare Makelaardij
N.o.t.k.
Reageer via 0226-343220