Zoek in 126 advertenties

Advertenties / Rubriek Zakelijke transacties: Exploitaties

Aangeboden: Restaurant met zonnig terras centrum Castricum (nr. 66735)


Foto's

Beschrijving

Te koop aangeboden bij Van Alkemare Horecamakelaardij: restaurant met zonnig terras in het gezellige winkelhart in het centrum van Castricum.

 

DE ONDERNEMING

Het restaurant heeft een zitgedeelte van ca. 50 m2 waar maximaal 50 zitplaatsen te creëren zijn. Er is een apart dames- en herentoilet met voorportaal aanwezig. In de achtergelegen keuken is een aparte koelcel van ca. 2 m2.

 

Aan de voorzijde is een zonnig terras aanwezig waar ongeveer 70 personen kunnen plaatsnemen. Het terras kan verwarmd worden zodat men ook bij frissere temperaturen heerlijk buiten kan zitten. Ook kan het geheel volledig worden overdekt d.m.v. een kwaliteitsscherm.

 

De bovenwoning, welke thans deels als opslag wordt gebruikt, beschikt over vier kamers, een keuken en een badkamer. Een nieuwe ondernemer zou hier zelf kunnen wonen of de woning verhuren om zo de maandelijkse huurkosten significant te verlagen. E.e.a. dient dan wel gemoderniseerd te worden.

 

Huidig ondernemer heeft met zijn restaurant de afgelopen 12 jaar een grote naamsbekendheid opgebouwd in de regio en kan rekenen op een grote klantenkring.

 

LOCATIE

Het restaurant is gelegen op een A-locatie in het centrum van Castricum, op loopafstand van het station en op enkele kilometers afstand van de duinen en het strand. In de omgeving zijn diverse versterkende horecagelegenheden en woonwinkels te vinden. Naast de wekelijkse markt is er van mei t/m augustus maandelijks op zondag een drukbezochte braderie voor de zaak. 

 

BESTEMMING

Op grond van het bestemmingsplan geldt de bestemming “Horeca” en is horeca mogelijk t/m horecacategorie 2. Voor de bestemming en of het door u voorgenomen gebruik past binnen de bestemming kunt u contact opnemen met de gemeente Castricum.

 

OPENINGSTIJDEN

Dagelijks geopend van 12.00 tot 00.00 uur. Woensdag gesloten. Koper mag uiteraard zelf diens openingstijden bepalen, zolang dit binnen de maximale openingstijden van de gemeente Castricum valt.

 

DETAILS

• Vraagprijs goodwill/inventaris: € 169.500,-

• Huurprijs: € 3.146,57 per maand vrij van BTW (inclusief bovenwoning)

• Overname: in overleg 

• Bedrijfsoppervlakte: ca. 100 m2 

• Brochure te downloaden via onze website

 

25-9-2018 12:35:09
86 Keer
Van Alkemare Makelaardij
€ 169.500,00
Reageer via 0226-343220

Bieden
Datum Bod Door
Er is nog niet geboden op deze advertentie
U bent niet ingelogd, u kunt niet bieden. Klik hier om in te loggen