Misset Markt: dé horecamarktplaats van zakelijk Nederland

Van food tot vastgoed, van biertap tot promotiemateriaal: je vindt het of verkoopt het via Misset Markt. Plaats zelf jouw advertentie en bereik duizenden ondernemers en managers in de horeca. Ben je abonnee van Misset Horeca? Dan profiteer je van 2 gratis plaatsingen per jaar.

Zoek in 2 advertenties

Advertenties / Rubriek Zakelijke transacties: Exploitaties

Aangeboden: Restaurant hoge omzet/winst groot terras Hoorn (nr. 69617)


Foto's

Beschrijving

VOLLEDIGE OMSCHRIJVING
Te koop: gerenommeerd restaurant/lunchroom met zeer hoge omzet en winst op een uitstekende locatie met groot terras in het centrum van Hoorn.

HET RESTAURANT / DE LUNCHROOM
Het betreft een zeer succesvolle onderneming met een populair concept. Deze formule is eenvoudig landelijk verder uit te rollen. De huidige eigenaar is druk met een nieuwe uitdaging en wil het concept / de formule gedeeltelijk of in zijn geheel verkopen. Het betreft in totaal vier locaties, waarvan er op dit moment 3 te koop worden aangeboden. De bedrijven bevinden zich allen in Noord Holland. 

De vestiging in Hoorn is gevestigd onder Hotel Keizerskroon wat al jaren een begrip is in Hoorn. Het bedrijf is centraal gelegen op een hoek met een zeer ruim terras. Alle inventaris is in uitermate nette staat en van goede kwaliteit. Zo goed als alle interieur is van het merk Riviera Maison. Het aantal zitplaatsen van het restaurant bedraagt ca. 140 en op het terras is dit momenteel ca. 130. Het hotel wat boven het restaurant is gevestigd wordt op dit moment via een onderhuurconstructie van het restaurant gehuurd. Op de hoek van het Kleine Noord 6 wordt nog een ruimte bij gehuurd wat op dit moment dient als opslag en voorbereidingsruimte.

Het bedrijf wordt bij voorkeur gezamenlijk met twee andere locaties aangeboden maar afzonderlijke verkoop is ook bespreekbaar.
Tot eind december 2019 wordt het ontbijt voor de hotelgasten verzorgt. Na die datum zal het hotel dit op een naastgelegen locatie zelf verzorgen. De onderhuur situatie wordt dan ook nader besproken.

LOCATIE / LIGGING
De onderneming ligt in het gezellige centrum van Hoorn in het bekende winkelrondje. In de directe omgeving bevinden zich vele winkels en horecagelegenheden. Het geheel is gelegen in een hoekpand en heeft rondom een ruim opgezet en zonnig terras.

BESTEMMING
Op dit moment is de bestemming aangeduid met categorie centrum 2. Neemt u contact op met de gemeente voor meer informatie over de mogelijkheden.

OPENINGSTIJDEN
Het restaurant is 7 dagen per week geopend van 07.00 tot 22.00 uur. Koper mag uiteraard zelf diens openingstijden bepalen, zolang dit binnen de maximale openingstijden van de gemeente Hoorn valt.

Voor meer informatie en/of een vrijblijvende bezichtiging van deze locatie kunt u contact opnemen met ons kantoor op  het nummer 0226-343220 of per email op info@vanalkemare.nl

 

21-11-2019 10:56:09
165 keer
Van Alkemare Makelaardij
Op aanvraag
Reageer via: 0226-343220