Misset Markt: dé horecamarktplaats van zakelijk Nederland

Van food tot vastgoed, van biertap tot promotiemateriaal: je vindt het of verkoopt het via Misset Markt. Plaats zelf jouw advertentie en bereik duizenden ondernemers en managers in de horeca. Ben je abonnee van Misset Horeca? Dan profiteer je van 2 gratis plaatsingen per jaar.

Zoek in 17 advertenties

Advertenties / Rubriek Zakelijke transacties: Exploitaties

Aangeboden: Restaurant, evenementen locatie aan Uitgeestermeer (nr. 70081)


Foto's

Beschrijving

OMSCHRIJVING
Te koop aangeboden bij Van Alkemare Horecamakelaardij: Restaurant met evenementen locatie (feestzaal) gelegen op een unieke locatie direct aan het uitgeestermeer.

DE ONDERNEMING
Bij binnenkomst van het complex loopt men door de haven waar in de zomer vele boten zijn aangemeerd. Aan de rechterkant is een loods welke apart wordt gehuurd. De exploitatie van deze loods (feesten en partijen) wordt tezamen met het Stokpaardje aangeboden. 

In het restaurant is ruimte voor ca. 40 zitplaatsen. Door de vele grote raampartijen is er veel licht en kijkt men aan de ene kant uit over het Uitgeestermeer en de andere kant over de haven. 

Er is aan de voorzijde een terras aanwezig  van ca. 30 m2 en daarvoor een ruime ponton van ca. 30 m2, samen geeft dit ruimte voor ca. 40 zitplaatsen. Er is een aparte dames- en herentoilet met voorportaal aanwezig. Aan de achterzijde bevindt zich de keuken. Er is tevens een aparte opslag aanwezig van ca. 24 m2.

De loods aan de voorzijde wordt gehuurd voor € 303,- per maand. De loods is ca. 98m2 groot. Er is een eigen bar en 2 toiletten met voorportaal aanwezig waardoor de loods volledig onafhankelijk van het restaurant geopend kan zijn. Tevens is er een overdekt terras (serre) van ca. 25 m2 groot. 

Boven de loods zit nog een ruimte die momenteel in gebruik is als kantoor en opslag, maar vroeger werd hier gewoond. Na het realiseren van een badkamer en verkrijgen toestemming van de gemeente en verhuurder behoort wonen wellicht weer tot de mogelijkheden.

LOCATIE
Het restaurant is gelegen op een unieke locatie direct aan het Uitgeestermeer. In de omgeving zijn diverse zeilscholen en alles wat met watersport te maken heeft. Het restaurant ligt naast de A9 en is dus makkelijk bereikbaar.

BESTEMMING
Op grond van het bestemmingsplan geldt de bestemming recreatie - dagrecreatie “Horeca” . Voor de bestemming en of het door u voorgenomen gebruik past binnen de bestemming kunt u contact opnemen met de gemeente Uitgeest.

OPENINGSTIJDEN
De openingstijden zijn variabel en verschillen erg per seizoen en per dag. Huidig exploitant opent gemiddeld om 16.00 uur door de weeks en in het weekend om 12.00 uur. Koper mag uiteraard zelf diens openingstijden bepalen, zolang dit binnen de maximale openingstijden van de gemeente Kennemerland valt.

DETAILS
• Vraagprijs goodwill/inventaris: € 99.500,-
• Huurprijs: € 1.600,- per maand excl. BTW voor restaurant + € 412,- per maand excl. BTW voor de loods.  In de huurprijs zit tevens een garage/opslagruimte inbegrepen (ca. 15 m2), welke zich voor op het terrein bevind (bij het woonhuis)
• De bedrijfsoppervlakte bedraagt ca. 200 m2 (excl. kantoor boven de loods), bestaande uit ca. 83 m2 voor het restaurant, ca. 97 m2 voor de loods en ca. 20 m2 voor de afzonderlijke garage/opslag. De loods heeft een ruim terras van ca. 200 m2

 

22-5-2020 12:36:16
111 keer
Van Alkemare Makelaardij
€ 99.500,00
Reageer via: 0226-343220