Misset Markt: dé horecamarktplaats van zakelijk Nederland

Van food tot vastgoed, van biertap tot promotiemateriaal: je vindt het of verkoopt het via Misset Markt. Plaats zelf jouw advertentie en bereik duizenden ondernemers en managers in de horeca. Ben je abonnee van Misset Horeca? Dan profiteer je van 2 gratis plaatsingen per jaar.

Zoek in 17 advertenties

Advertenties / Rubriek Zakelijke transacties: Exploitaties

Aangeboden: Prachtig familie-restaurant in De Helderse Vallei (nr. 69728)


Foto's

Beschrijving

VOLLEDIGE OMSCHRIJVING

Te koop: Prachtig familie-restaurant, landelijk gelegen in de ‘Helderse Vallei’

 

HET RESTAURANT

Bij binnenkomst via de dubbele deuren staat men direct in het midden van het prachtige restaurant. De zaak is ruim opgezet en sfeervol ingericht. De houten muren en de zichtbare balkconstructie geven een landelijk en algeheel ‘vakantie’ gevoel. Het restaurant wordt zowel ‘s zomers als in de winter zeer druk bezocht door o.a. passanten, toeristen, wandelaars en dagjesmensen. 

 

De inventaris is zo goed als nieuw en van uitstekende kwaliteit te noemen. De huidige ondernemer spant zich enorm in om het bedrijf tot in de puntjes een nette en verzorgde uitstraling te geven, en dat is duidelijk merkbaar.

 

Het zitgedeelte op de begane grond tezamen met de vide op de eerste verdieping hebben in huidige opstelling ca. 110 personen zitplaatsen, waarvan 70 op de begane grond en 40 op de 1e verdieping. De oppervlakte van het zitgedeelte van de begane grond is ca. 175 m2 en op de 1e verdieping ca. 75 m2

 

In het restaurant staat de bar rechts gesitueerd met daarachter toegang tot de keuken. Verder is er op de begane grond een riante  speelruimte, toiletgroepen met invalidentoilet en een ruimte voor de garderobe. De afvalcontainers zijn ondergronds verwerkt. 

 

Op de eerste verdieping kijkt men vanaf het balkon -als zijnde een vide- uit over het restaurantgedeelte van de begane grond. Verder bevindt zich op de 1e verdieping een magazijn, de kleedkamer voor het personeel en een technische ruimte. Er is een spiltrap die direct naar de keuken op de begane grond uitkomt

 

Aan de voor- en zijkant van de zaak is een riant terras, gelegen op het zuiden  welke ruimte biedt voor 110 personen. De totale oppervlakte van het terras is ca. 179 m2 en kan worden verwarmt met infrarode heaters. Vanaf het terras heeft men goed zicht op  de prachtige omgeving, de speeltuin en de kabelbaan.

 

LOCATIE / LIGGING

Het restaurant is gelegen op prachtige locatie in de kop van Noord-Holland in recreatiegebied ‘Mariëndal’. De omgeving is onderdeel van bosgebied ‘De Donkere Duinen’. Het bedrijf ligt op nabije afstand van een drukke verkeersroute richting het strand Huisduinen. In de directe omgeving bevinden zich o.a. een kinderboerderij, een buitentheater, een klimtoren, speeltuin en een bezoekerscentrum voor natuur en milieu.  Aan de achterzijde van het restaurant bevindt zich water en een grote steiger die dient  als opstapplaats voor de Kanoroute.

 

BESTEMMING

Onder voorbehoud goedkeuring gemeente is op deze locatie horeca mogelijk tot en met horecacategorie 2. Neemt u contact op met de gemeente voor meer informatie over de mogelijkheden.

 

OPENINGSTIJDEN

5 dagen per week geopend van woensdag tot en met zondag van 10.00 tot 22.00 uur. Koper mag uiteraard zelf diens openingstijden bepalen, zolang dit binnen de maximale openingstijden van de gemeente Den Helder valt.

 

SAMENVATTING 

 

• Vraagprijs goodwill/inventaris: € 450.000 

• Vraagprijs OG: € 850.000

• Bedrijfsoppervlak: ca. 285m2, terras: ca. 179m2 

• Overname: in overleg

• Landelijk gelegen in recreatiegebied ‘Mariëndal’

 

Voor meer informatie en/of een vrijblijvende bezichtiging van deze locatie kunt u contact opnemen met ons kantoor op  het nummer 0226-343220 of per email op info@vanalkemare.nl

 

17-1-2020 12:06:24
167 keer
Van Alkemare Makelaardij
€ 130.000,00
Reageer via: 0226-343220