Markt - Misset Horeca

Zoek in 94 advertenties

Advertenties / Rubriek Zakelijke transacties: Exploitaties

Aangeboden: Nette ijssalon in Beverwijk (nr. 68544)


Foto's

Beschrijving

Te koop aangeboden bij Van Alkemare Horecamakelaardij: Zeer nette ijssalon in Beverwijk. Gekozen kan worden voor huur of koop van de bedrijfsruimte. Ook is koop van de bovenwoning mogelijk. Vraagt u naar de verschillende mogelijkheden!

DE IJSSALON

Bij binnenkomst in de ijssalon komt men in de verkoopruimte van ca. 34 m2 waar er 14 zitplaatsen aanwezig zijn. Achterliggend bevinden zich een bijkeuken/kantoor, een ruime productiekeuken, een opslag en een aparte grote diepvriescel (gezamenlijke oppervlakte ca. 71 m2). Er is een toilet met voorportaal, voor zowel personeel als klanten. 

De groothandel (incl. inventaris in de productiekeuken) behoort niet tot het verkochte, deze zal verkoper zelf voortzetten elders in het land. Voor alle duidelijkheid, er zal geen sprake van concurrentie zijn en koper van de ijssalon kan tegen scherpe tarieven ijs blijven inkopen.

De zaak meet in totaal ca. 156 m2 en is in 2015 geheel verbouwd en vernieuwd. De gehele bedrijfsruimte is voorzien van airco. Op het voorliggende terras van ca 18 m2 kunnen nog eens 16 mensen plaatsnemen.

De boven gelegen woning is tevens te koop en beschikt over een riante woonkamer met dakterras, 4 slaapkamers en een afzonderlijke woonstudio (beiden met eigen opgang). Een brochure is op aanvraag beschikbaar.

LOCATIE / LIGGING

De ijssalon ligt aan een drukke doorgaande weg nabij het centrum. De directe omgeving wordt gekenmerkt door een verscheidenheid van winkels afgewisseld met wonen en verschillende soorten horeca.

BESTEMMING

Op grond van het bestemmingsplan geldt de bestemming “Gemengd”. Tevens is horeca mogelijk van categorie 1 (café, grand-café, café-restaurant). 

OPENINGSTIJDEN

De ijssalon is van maart t/m september dagelijks geopend van 13.00 tot 22.00 uur. In het voor- en najaar geopend tot 21.00 uur. Koper mag uiteraard zelf diens openingstijden bepalen, zolang dit binnen de maximale openingstijden van de gemeente Beverwijk valt.

SAMENVATTING

• Vraagprijs goodwill/inventaris: € 49.500,-

• Huurprijs bedrijfsruimte: € 1.250,- excl btw per maand

• Vraagprijs bedrijfsruimte: € 182.500,- k.k.

• Vraagprijs bovenwoning: € 299.000,- k.k.

 

11-10-2019 14:27:15
122 Keer
Van Alkemare Makelaardij
€ 49.500,00
Reageer via 0226-343220

Bieden
Datum Bod Door
Er is nog niet geboden op deze advertentie
U bent niet ingelogd, u kunt niet bieden. Klik hier om in te loggen