Zoek in 124 advertenties

Advertenties / Rubriek Zakelijke transacties: Exploitaties

Aangeboden: Nette Horeca ruimte in centrum Beverwijk. (nr. 67906)


Foto's

Beschrijving

Te koop aangeboden bij Van Alkemare Horecamakelaardij: 

 

Nette Horeca ruimte in centrum Beverwijk. 

 

DE ONDERNEMING

Het restaurant is uitermate geschikt voor meerdere horecaconcepten zoals bezorg- en afhaal, snackbar, cafetaria, ijssalon, shoarmazaak etc. Deze horecazaak is ca. 95 m2 groot en beschikt over een zitgedeelte met ca. 14 ruime zitplaatsen. De onderneming is voorzien van een open keuken met uitgiftebalie evenals een aparte kleine opslagruimte en een klantentoilet.  Aan de voorzijde van het pand is een klein terras mogelijk, echter dient de vergunning nog aangevraagd te worden. De keuken en inventaris is in prima staat. Het restaurant is in maart 2018 voorzien van nieuwe vloer betegeling. Er is rond deze periode tevens een nieuwe motor in de afzuiginstallatie geplaatst. De huur van het pand bedraagt € 1200,- excl. btw per maand en er wordt door verhuurder € 100,- per maand gecompenseerd voor gebruik gas, elektra en water van de bovenwoning (De bovenwoning zit ook aangesloten op de hoofdaansluiting maar er zijn tussenmeters aanwezig). De onderneming heeft een horeca 2 vergunning en is geschikt voor zowel diverse horeca-exploitaties.

 

LOCATIE

Het restaurant is gelegen aan de drukke hoofdwinkelstraat “De Breestraat” waar tevens bekende ketens als Hema, Bart Smit, H&M en Intersport zijn gevestigd. Ruimte bevindt zich op goede zichtlocatie. Tegenover winkelcentrum Beverhof bevindt zich deze locatie op loopafstand van diverse parkeervoorzieningen en openbaar vervoer (trein en bus). De Breestraat staat ook wel bekend als hét winkelhart van de IJmond. Elke woensdag van 9.00 - 16.00 uur is er een weekmarkt. Deze bevindt zich in het hart van Beverwijk. Middenin de Breestraat stallen de marktkooplieden hun waren uit met een gevarieerd aanbod. De markt heeft een sterke regionale aantrekkingskracht.

 

HERINRICHTING BREESTRAAT

In 2017 heeft er een herinrichting van de Breestraat en aangrenzende straten plaatsgevonden. Het geheel is flink opgeknapt. In een eerdere fase zijn de gas- en waterleidingen vervangen en zijn 46 bestaande bomen verwijderd en elders herplant. In november 2017 is een enquête gehouden onder bezoekers, bewoners en ondernemers over de nieuwe inrichting van de Breestraat. Het oordeel is zeer positief: de Breestraat scoort gemiddeld een 7,2.

 

OPENINGSTIJDEN

Het restaurant is 7 dagen in de week geopend van zondag t/m donderdag van 16.00 tot 21.00 uur. Op vrijdag en zaterdag van 16.00 tot 23.00 uur. De koper mag uiteraard zelf diens openingstijden bepalen, zolang dit binnen de maximale openingstijden van de gemeente Beverwijk valt.

 

DETAILS

• Vraagprijs goodwill/inventaris: € 19.500,-

• Huurprijs per maand: € 1.200,- (exclusief BTW)

• Overname: in overleg 

• Bedrijfsoppervlakte: ca. 95 m2 

• Brochure te downloaden via onze website

 

Voor meer informatie en/of een vrijblijvende bezichtiging van deze locatie kunt u contact opnemen met ons kantoor op  het nummer 0226-343220 of per email op info@vanalkemare.nl

 

6-3-2019 16:20:54
59 Keer
Van Alkemare Makelaardij
€ 19.500,00
Reageer via 0226-343220