Markt - Misset Horeca

Zoek in 132 advertenties

Advertenties / Rubriek Zakelijke transacties: Exploitaties

Aangeboden: Modern ingerichte winkel / lunchroom Amsterdam-Oos (nr. 69816)


Foto's

Beschrijving

VOLLEDIGE OMSCHRIJVING
Te koop: Modern ingerichte winkel / coffeebar / lunchroom in Amsterdam-Oost.

DE WINKEL / DE LUNCHROOM
Bij binnenkomst loopt men in het winkelgedeelte waar delicatessen worden verkocht in allerlei soorten: olijfolie, azijn, mosterd, zuurwaren, luxebroden van lokale bakkers, aanverwante producten en keukengerei.

Wanneer u doorloopt komt u door middel van een lage trap op een tussenverdieping uit. In het  tussengedeelte kan men naar boven waar de keuken zich bevindt. Beneden bevindt zich de opslagruimte en 2 aparte toiletten met voorportaal. Wanneer u doorloopt komt u uit in het lunchgedeelte waar momenteel ca. 45 zitplaatsen zijn gecreerd, het geheel is ruim opgezet en zeer modern ingericht. Door de grote raampartijen is er veel lichtinval.

De zaak biedt veel mogelijkheden tot het organiseren van feesten en partijen. Hier wordt momenteel veel gebruik van gemaakt.

In 2015 is de Czaar Peterstraat uitgeroepen tot de leukste winkelstraat van Nederland. Verder is de buurt flink aan het groeien, er worden nu nog 1700 nieuwe woningen gebouwd en er staan rond om de straat een aantal grote hotels. Naast de toeristen en buurt bewoners is er door de week ook veel werkend publiek te vinden die even in de pauze een klein rondje gaan lopen om een kop koffie pakken.

LOCATIE / LIGGING
Verscholen aan de rand van het centrum en tegen Oost aan ligt de Czaar Peterstraat.  Een echte Amsterdams gezellige winkelbuurt, met een lokaal karakter. In deze buurt is ook de film Ciske de Rat opgenomen. Veel van de panden zijn in de film terug te zien. In de Czaar Peterstraat vind je alleen maar leuke gespecialiseerde winkels en horecagelegenheden, geen H&M of Zara, maar zelfstandig ondernemers die juist een ander verhaal willen vertellen.

Met de combinatie van verrassend winkelen en het nabijgelegen Scheepvaartmuseum en Artis is de Czaar Peterstraat ‘the new place to be’!

BESTEMMING
Op dit moment beschikt de locatie over de bestemming horeca categorie 4. Neemt u contact op met de gemeente voor meer informatie over de mogelijkheden.

OPENINGSTIJDEN
6 dagen per week geopend (zondag gesloten) van 10.00 tot 18.00 uur. Koper mag uiteraard zelf diens openingstijden bepalen, zolang dit binnen de maximale openingstijden van de gemeente Amsterdam valt.

SAMENVATTING 
• Vraagprijs goodwill/inventaris: op aanvraag
• Huurprijs OG: € 3.000,- exclusief btw per maand
• Bedrijfsoppervlak: ca. 145m2
• Overname: in overleg
 

 

14-2-2020 11:48:20
134 Keer
Van Alkemare Makelaardij
Op aanvraag
Reageer via 0226-343220

Bieden
Datum Bod Door
Er is nog niet geboden op deze advertentie
U bent niet ingelogd, u kunt niet bieden. Klik hier om in te loggen