Zoek in 335 advertenties

Advertenties / Rubriek Zakelijke transacties: Exploitaties

Aangeboden: Lunchroom op goede locatie Julianadorp (nr. 64107)


Foto's

Beschrijving

Te koop aangeboden bij Van Alkemare Horecamakelaardij: lunchroom op goede (zicht)locatie in het bruisende winkelcentrum van Julianadorp.

Overname enkel het huurcontract is bespreekbaar (zonder overname goodwill/inventaris). Opdrachtgever zal dan de in het pand aanwezige inventaris verwijderen en het geheel leeg opleveren.

DE ONDERNEMING

De lunchroom is modern ingericht en beschikt over 30 zitplaatsen. Door de achtkantige vorm van het pand en de vele ramen is er ruim lichtinval en tevens vrijwel rondom uitzicht. Er is een apart dames- en herentoilet met voorportaal. In de achtergelegen keuken is een koelcel aanwezig. 

Aan de voorzijde bevindt zich een ruim terras met plaats voor ongeveer 25 personen.

In 2015 is de zaak geheel opgeknapt waarbij er o.a. een geheel nieuwe tegelvloer is geplaatst. Tevens zijn de toiletten vernieuwd en is er een nieuwe bar ingebouwd. Het hele pand is opnieuw geschilderd.

De lunchroom specialiseert zich in verschillende burgers maar ook voor andere gerechten kan men hier terecht. 

 

LOCATIE

De lunchroom is gelegen in het winkelhart van Julianadorp, tegenover winkelcentrum De Riepel waarin zich 22 winkels bevinden. Aan weerszijden van de lunchroom zijn een Aldi en Lidl aanwezig. In de nabije omgeving bevinden zich tevens diverse horecagelegenheden en winkels. De lunchroom is gelegen op een prima zichtlocatie.

 

BESTEMMING

Onder voorbehoud goedkeuring gemeente is op deze locatie horeca mogelijk binnen horecacategorie 1 t/m 3. Neemt u contact op met de gemeente voor meer informatie over de mogelijkheden.

 

OPENINGSTIJDEN

De lunchroom is geopend van dinsdag t/m zondag van 12.00 tot 22.00 uur. Maandag gesloten. Koper mag uiteraard zelf diens openingstijden bepalen, zolang dit binnen de maximale openingstijden van de gemeente Den Helder valt.

 

DETAILS

• Vraagprijs goodwill/inventaris: € 19.500,-

• Huurprijs: € 1.598,- per maand excl. BTW

• Overname: in overleg 

• Bedrijfsoppervlakte: ca. 90 m2 

• Brochure te downloaden via onze website

 

Voor meer informatie en/of een vrijblijvende bezichtiging van deze locatie kunt u contact opnemen met ons kantoor op  het nummer 0226-343220 of per email 

 

21-11-2017 12:44:32
387 Keer
Van Alkemare Makelaardij
€ 19.500,00
Reageer via 0226-343220

Bieden
Datum Bod Door
Er is nog niet geboden op deze advertentie
U bent niet ingelogd, u kunt niet bieden. Klik hier om in te loggen