Misset Markt: dé horecamarktplaats van zakelijk Nederland

Van food tot vastgoed, van biertap tot promotiemateriaal: je vindt het of verkoopt het via Misset Markt. Plaats zelf jouw advertentie en bereik duizenden ondernemers en managers in de horeca. Ben je abonnee van Misset Horeca? Dan profiteer je van 2 gratis plaatsingen per jaar.

Zoek in 47 advertenties

Advertenties / Rubriek Zakelijke transacties: Exploitaties

Aangeboden: Italiaans restaurant in Sint Maartensvlotbrug (nr. 69851)


Foto's

Beschrijving

Te koop aangeboden bij Van Alkemare Horecamakelaardij: sfeervol Italiaans restaurant nabij strand en duinen van Sint Maartenszee.

 

DE ONDERNEMING

Bij binnenkomst valt direct de gezellige huiselijke sfeer van het restaurant op. Er zijn ca. 80 zitplaatsen binnen, en buiten op het terras kunnen nog eens ca. 55 personen plaats nemen. Er is een apart dames- en herentoilet aanwezig.

 

In de zomer weten de vele toeristen de weg te vinden naar dit restaurant, welke  bekend staat om haar gastvrijheid en de smakelijke verse gerechten. Het afhalen van gerechten is eveneens mogelijk. 

 

De bovengelegen woning bestaat uit drie kamers incl. de woonkamer. Er is buiten aan de zijkant een eigen opgang aanwezig.

 

LOCATIE

Het restaurant is gelegen aan een doorgaande weg richting strand en duinen van Sint Maartenszee, tegenover natuurgebied Het Wildrijk. In de directe omgeving liggen diverse bungalowparken en campings, die vooral in de zomermaanden veel toeristen herbergen. 

 

BESTEMMING

Onder voorbehoud goedkeuring gemeente is op deze locatie horeca mogelijk binnen horecacategorie  1 en 2.Neemt u contact op met de gemeente voor meer informatie over de mogelijkheden.

 

OPENINGSTIJDEN

Het restaurant is in de zomermaanden 7 dagen per week geopend van 15.00 tot 22.00 uur. In de winter geopend op vrijdag t/m zondag van 13.00 tot 21.00 uur. Koper mag uiteraard zelf diens openingstijden bepalen, zolang dit binnen de maximale openingstijden van de gemeente Schagen valt.

 

DETAILS

• Vraagprijs goodwill/inventaris: N.o.t.k.

• Huurprijs: € 2.314,-  per maand excl. BTW (bedrijfsruimte) en € 400,- vrij van BTW (bovenwoning)

• Overname: in overleg 

• Bedrijfsoppervlakte: ca. 130 m2 

• Brochure te downloaden via onze website

 

26-2-2020 13:42:00
73 keer
Van Alkemare Makelaardij
N.o.t.k.
Reageer via: 0226-343220

Bieden
Datum Bod Door
Er is nog niet geboden op deze advertentie
U bent niet ingelogd, u kunt niet bieden. Klik hier om in te loggen