Misset Markt: dé horecamarktplaats van zakelijk Nederland

Van food tot vastgoed, van biertap tot promotiemateriaal: je vindt het of verkoopt het via Misset Markt. Plaats zelf jouw advertentie en bereik duizenden ondernemers en managers in de horeca. Ben je abonnee van Misset Horeca? Dan profiteer je van 2 gratis plaatsingen per jaar.

Zoek in 17 advertenties

Advertenties / Rubriek Zakelijke transacties: Exploitaties

Aangeboden: Instapklare food & cocktailbar in centr. Amsterdam (nr. 69950)


Foto's

Beschrijving

 

LET OP GENOEMDE PRIJS IS EEN BIEDEN VANAF PRIJS

 

Instapklare Foodbar en Cocktailbar in het centrum van Amsterdam op steenworp afstand van het Leidseplein en de Prinsengracht.

 

DE ONDERNEMING

Deze verzorgde horecazaak bevindt zich aan de drukke Lange Leidsedwarsstraat. De diversiteit in deze straat is meer dan aanwezig, wat resulteert in een continue passantenstroom.

 

De onderneming bestaat uit twee lagen; op de begane grond het restaurant- en bargedeelte en in het soutteraingedeelte de keuken en toiletgroepen met voorportaal. De onderneming heeft een ruime keuken, aparte opslagruimte en een koelcel. Het restaurant beschikt over ca. 70 zitplaatsen binnen en over ca. 10 zitplaatsen op het voorgelegen zonnige terras. Boven het terras is een automatisch zonnescherm geplaats.

 

LOCATIE

Deze verzorgde horecazaak is gelegen in het centrum van Amsterdam nabij de Prinsengracht en het Leidseplein. In deze typisch Amsterdamse straat lopen dankzij de vele leuke ambachts- en speciaalzaken dagelijks duizenden toeristen en dagjesmensen.

 

BESTEMMING

Onder voorbehoud goedkeuring gemeente is op deze locatie horeca mogelijk binnen horeca categorie gemengd 1.4 (horeca 4). Neemt u contact op met de gemeente voor meer informatie over de mogelijkheden.

 

OPENINGSTIJDEN

Koper mag uiteraard zelf diens openingstijden bepalen, zolang dit binnen de maximale openingstijden van de gemeente Amsterdam valt. Momenteel is de onderneming gesloten maar de openingstijden waren van maandag t/m zondag van 07.00 tot 01:00 uur.

 

DETAILS

•           Vraagprijs goodwill/inventaris: € 50.000,-

•           Huurprijs: € 4.621,50 excl. btw per maand

•           Overname: per direct mogelijk

•           Bedrijfsoppervlakte: ca. 160 m2

•           Brochure te downloaden via onze website

 

Voor meer informatie en/of een vrijblijvende bezichtiging van deze locatie kunt u contact opnemen met ons kantoor op  het nummer 0226-343220 of per email op info@vanalkemare.nl

 

 

19-3-2020 11:52:23
160 keer
Van Alkemare Makelaardij
Vanaf
Reageer via: 0226-343220

Bieden
Datum Bod Door
Er is nog niet geboden op deze advertentie
U bent niet ingelogd, u kunt niet bieden. Klik hier om in te loggen