Misset Markt: dé horecamarktplaats van zakelijk Nederland

Van food tot vastgoed, van biertap tot promotiemateriaal: je vindt het of verkoopt het via Misset Markt. Plaats zelf jouw advertentie en bereik duizenden ondernemers en managers in de horeca. Ben je abonnee van Misset Horeca? Dan profiteer je van 2 gratis plaatsingen per jaar.

Zoek in 2 advertenties

Advertenties / Rubriek Zakelijke transacties: Exploitaties

Aangeboden: IJssalon op A - locatie incl. OG in centrum Schoor (nr. 69638)


Foto's

Beschrijving

VOLLEDIGE OMSCHRIJVING
Te koop: Op A – locatie gelegen IJssalon inclusief onroerend goed in het centrum van het toeristische Schoorl.

DE KLEINE IJSBEER
De ijssalon is gesitueerd in een kiosk in het gezellige dorpscentrum van Schoorl en gelegen aan een drukke winkelstraat nabij het “Klimduin”. De exploitatie en het onroerend goed worden te koop aangeboden. De ijssalon is sinds 1986 een gerenommeerd bedrijf en een begrip in Schoorl en omgeving. De vaste klanten en vele toeristen genieten volop van eerste klas ijs. “De Kleine IJsbeer” is van april t/m oktober geopend. Het is mogelijk het hele jaar open te zijn. 

Tijdens de zomermaanden juli en augustus vindt er op dinsdagavond in Schoorl de avondbraderie plaats. Een gezellige markt van 17.00 tot 21.30 uur met een grote verscheidenheid aan kramen waar mensen vanuit de wijde omgeving naar toe komen. In de weekenden en in de vakantieperioden is Schoorl zeer druk bezocht. 

LOCATIE / LIGGING
De kiosk is gelegen in het gezellige dorpscentrum van Schoorl. Schoorl is een toeristische trekpleister in de gemeente Bergen in Noord Holland.  Schoorl ligt aan een uitgestrekt duin en bosrijk gebied en op steenworp afstand van de kust. In de nabije omgeving van de kiosk is ruim voldoende parkeergelegenheid.

“De klimduin” een zeer bekende trekpleister, deze ligt in het centrum van Schoorl en is met een hoogte van 51 meter een attractie om te beklimmen. “De klimduin” ligt op loopafstand van de kiosk.


BESTEMMING
Op dit moment beschikt de locatie over categorie centrum horeca 2. De bestemming laat meer horeca exploitatie mogelijkheden toe dan ijssalon. Neemt u contact op met de gemeente voor meer informatie over de mogelijkheden.

OPENINGSTIJDEN
De ijssalon is geopend van april t/m oktober. In het voor- en naseizoen geopend van 12.00 uur tot 20.00 uur. In het hoogseizoen van 11.00 uur tot 21.30 uur. De koper kan besluiten het gehele jaar open te zijn.

SAMENVATTING 
• Vraagprijs O/G en G/I: € 179.000,-
• Bedrijfsoppervlak: ca. 25 m2 
• Overname: in overleg
• Omzet indicatie: Op aanvraag

Voor meer informatie en/of een vrijblijvende bezichtiging van deze locatie kunt u contact opnemen met ons kantoor op  het nummer 0226-343220 of per email op info@vanalkemare.nl
 

 

2-12-2019
134 keer
Van Alkemare Makelaardij
€ 179.000,00
Reageer via: 0226-343220

Bieden
Datum Bod Door
Er is nog niet geboden op deze advertentie
U bent niet ingelogd, u kunt niet bieden. Klik hier om in te loggen