Markt - Misset Horeca

Zoek in 130 advertenties

Advertenties / Rubriek Zakelijke transacties: Exploitaties

Aangeboden: Grieks restaurant met terras in Schagen (nr. 69852)


Foto's

Beschrijving

VOLLEDIGE OMSCHRIJVING
Te koop: Modern ingericht Grieks restaurant met ruim terras in het centrum van Schagen

HET RESTAURANT 
Als u een avond Grieks wilt genieten bent u bij dit restaurant aan het juiste adres. “De Griek” is het enige restaurant in de omgeving waar u kunt genieten van heerlijke Griekse specialiteiten. 

Het restaurant is modern ingericht en in 2019 grotendeels gerenoveerd. De zaak heeft aan 2 zijden een ingang, aan de kant van de Nieuwe Laagzijde is een ruim terras met plaats voor ca. 40 personen. Binnen zijn tevens de tafels ruim opgezet en is er in huidige opstelling ruimte voor ca. 60 personen.

Er zijn 2 toiletten met voorpoortaal aanwezig welke in 2019 volledig zijn vernieuwd. Het geheel heeft tevens vloerverwarming.

LOCATIE / LIGGING
De zaak is gelegen in het centrum van Schagen op een aanrijroute van het hoofd horecaplein “de Markt”. In Schagen is er jaarlijks een groot aantal evenementen (ca. 16 dagen per jaar), tijdens deze evenementen heeft huidig exploitant een vergunning om buiten eten te verkopen.

Parkeren in de directe nabijheid kan gratis op één van de nabij gelegen parkeerterreinen  of in de straat (blauwe zone).

BESTEMMING
Op dit moment is er op deze locatie horeca mogelijk t/m categorie 2. Neemt u contact op met de gemeente voor meer informatie over de mogelijkheden.

OPENINGSTIJDEN
Dinsdags gesloten. Woensdag tot en met maandag van 16.00 uur tot 23.00 uur geopend. Koper mag uiteraard zelf diens openingstijden bepalen, zolang dit binnen de maximale openingstijden van de gemeente Schagen valt.

SAMENVATTING 
• Vraagprijs goodwill/inventaris: € 69.000,-
• Huurprijs OG: € 2.485,- vrij van BTW per maand
• Bedrijfsoppervlak: ca. 150m2, Terras: ca. 42m2 
• Overname: in overleg
 

 

26-2-2020 14:27:59
37 Keer
Van Alkemare Makelaardij
€ 69.000,00
Reageer via 0226-343220

Bieden
Datum Bod Door
Er is nog niet geboden op deze advertentie
U bent niet ingelogd, u kunt niet bieden. Klik hier om in te loggen