Zoek in 149 advertenties

Advertenties / Rubriek Zakelijke transacties: Exploitaties

Aangeboden: Gerenommeerde tapperij/eetcafe in centrum Groet (nr. 66984)


Foto's

Beschrijving

Te koop aangeboden bij Van Alkemare Horecamakelaardij: Gerenommeerde tapperij/eetcafé met ruim terras en hoge omzet in het gezellige Groet. Gedeeltelijke financiering is mogelijk! Koop van het onroerend in combinatie met overname van de exploitatie behoort ook tot de mogelijkheden.

DE ONDERNEMING
De onderneming bestaat uit een historisch cafégedeelte welke ongeveer 200 jaar geleden als herberg is gestart. Het gezellige bruine café beschikt over een ruime bar waar o.a. zo’n 10 speciaal bieren wordt getapt. Men kan er terecht voor een potje biljarten of darten, en er is een aantal zitplaatsen waar ook gegeten kan worden. Er is aangrenzend een aparte rookruimte aanwezig met twee speelautomaten. 

Naast het café is een kleinschalig en sfeervol eetcafé met ongeveer 35 zitplaatsen maar dit is uit te breiden tot maximaal 50 zitplaatsen. In huiselijke sfeer kan men hier genieten van ambachtelijk gemaakte gerechten. Het eetcafé heeft een eigen opgang en is apart afsluitbaar van het café gedeelte. 

Buiten is een zeer ruim en zonnig terras van ca. 300 m2 met ongeveer 130 zitplaatsen. Verdere uitbreiding is zeker mogelijk. Het terras is voornamelijk gelegen op eigen grond, slechts 15 m2 betreft gemeentegrond waar precario voor wordt betaald. Het terrasgedeelte tegen de zaak aan is in juli 2016 voorzien van een nieuwe overkapping. Het gehele terras is uitermate geschikt voor buitenactiviteiten zoals barbecuefeesten en partijen. Op het terras staat een grote parasol met verlichting en verwarming die een oppervlakte van 64 m2 kan overdekken en verwarmen.

De gehele onderneming is voorzien van een mooie eikenhouten vloer, een alarmsysteem, een ventilatiesysteem en is akoestisch geïsoleerd. Tevens zijn er zonnepanelen aanwezig wat besparing met zich meebrengt. In augustus 2016 is het pand aan de buitenzijde voorzien van luifels en gevelspots. Er is een externe berging/schuur van ca. 45 m2 welke als opslag wordt gebruikt. De keuken is in 2018 gerenoveerd en beschikt over nieuwe apparatuur.

OPENINGSTIJDEN
De openingstijden zijn seizoen afhankelijk. Momenteel is de zaak geopend op vrijdag t/m maandag van 11.00 tot 02.00 uur. Dinsdag t/m donderdag van 15.00 tot 02.00 uur. Op basis van de vergunning zijn ruimere openingstijden mogelijk.

BOVENWONING / BEDRIJFSWONING
Boven de zaak is een bedrijfswoning van ca. 100 m2 met een eigen opgang. De woning bestaat uit een ruime loft met open keuken, een slaapkamer, een badkamer en een dakterras. 

ONROEREND GOED
Het onroerend goed waarin het bedrijf is gelegen (Heereweg 275) is te huur en te koop. Koop is enkel bespreekbaar in combinatie met aankoop van de onderneming. Bij koop bedraagt de vraagprijs van deze bedrijfsruimte met bovenwoning en bijbehorende terrein € 690.000,- kosten koper. Bij huur bedraagt  de huurprijs € 4.500,- excl. btw per maand.

NAASTGELEGEN WOONHUIS / VAKANTIEHUIS
Het naastgelegen woonhuis op het adres Heereweg 277 is tevens eigendom van verkoper. Deze woning heeft de eigenaar geruime tijd zelf bewoond en is later in gebruik genomen voor de verhuur aan toeristen. Bij aankoop van het bedrijf en het bijbehorende bedrijfspand, kan tevens deze woning worden aangekocht. De vraagprijs van dit woonhuis bedraagt € 440.000,- kosten koper.

LOCATIE
De onderneming is gelegen in het mooie centrum aan een doorgaande weg vlakbij het idyllische Witte Kerkje, met in de nabije omgeving diverse winkels en horecagelegenheden. Vanaf deze locatie kan men wandelen door het karakteristieke dorp, de achtergelegen bossen en het nabij gelegen duingebied. Het geheel is gelegen langs een van de hoofdwegen richting het strand van Hargen, Schoorl en Camperduin. 

DETAILS
Vraagprijs goodwill/inventaris (onderneming): € 295.000,-. Gedeeltelijke financiering is mogelijk!
Vraagprijs onroerend goed Heereweg 275: € 690.000,- k.k. (bedrijfspand en woning). 
Vraagprijs naastgelegen woonhuis Heereweg 277:  € 440.000,- k.k.
Het onroerend goed is alleen te koop in combinatie met overname van de exploitatie.
Huurprijs bedrijfsruimte met bovenwoning: € 4.500,- exclusief BTW per maand.
Overname: in overleg.
Bedrijfsoppervlakte: Ca. 215 m2 bedrijfsruimte, ca. 300 m2 terras, ca. 45 m2 externe berging.

 

10-10-2018 13:21:05
223 Keer
Van Alkemare Makelaardij
€ 295.000,00
Reageer via 0226-343220

Bieden
Datum Bod Door
Er is nog niet geboden op deze advertentie
U bent niet ingelogd, u kunt niet bieden. Klik hier om in te loggen