Zoek in 149 advertenties

Advertenties / Rubriek Zakelijke transacties: Exploitaties

Aangeboden: Gerenommeerde cafetaria nabij centrum Alkmaar (nr. 67562)


Foto's

Beschrijving

Te koop aangeboden bij Van Alkemare Horecamakelaardij: gerenommeerd cafetaria in drukke woonwijk nabij station Alkmaar Centraal met een extra aparte keuken op de eerste verdieping.

 

DE ONDERNEMING

De cafetaria is gevestigd in een doorlopende straat vlakbij het centrum van Alkmaar. De voorzijde heeft een frontbreedte van ca. 8 m met ruim opgezette deuren.

 

Bij binnenkomst bevindt men zich in het uitgiftegedeelte. Aan de linkerzijde is de uitgiftebar. Verder is er in het zitgedeelte ruimte voor ca. 12 personen, het uitgifte gedeelte is erg ruim opgezet waardoor er voldoende ruimte is om staand te eten. Er is een toilet aanwezig. De oppervlakte van het voorste gedeelte is ca. 130 m2. Op het terras is er ruimte voor ca. 4 personen.

 

Wanneer men doorloopt naar de achterkeuken waar tevens de koeling is geplaatst valt direct de lange hal op waaraan o.a. het kantoor is gevestigd. Het achter gedeelte heeft een oppervlakte van ca. 90 m2.

 

Helemaal achteraan is nog een ruime opslag met een oppervlakte van ca. 68 m2.

 

Wanneer men met de trap naar boven gaat is er een aparte keuken gevestigd met daarin alle apparatuur welke benodigd en uitermate geschikt zijn voor een volledig operationeel cateringbedrijf. De keuken heeft een oppervlakte van ca. 55 m2.

 

LOCATIE

De onderneming is gunstig gelegen aan een drukke doorlopende straat welke op de wandelroute ligt van het station naar centrum Alkmaar. De Alkmaarse ringweg ligt op 2 minuten rijden. 

 

BESTEMMING

De bestemming op deze locatie is Gemengd. Onder voorbehoud goedkeuring gemeente is op deze locatie horeca mogelijk van horecacategorie 2. Neemt u contact op met de gemeente voor meer informatie over de mogelijkheden.

 

OPENINGSTIJDEN

Maandag  gesloten, dinsdag tot en met vrijdag van 12.00 tot 22.00 uur , op zaterdag van 12.00 tot 19.30 uur, en op zondag van 12.30 tot 22.00 uur. Koper mag uiteraard zelf diens openingstijden bepalen, zolang dit binnen de maximale openingstijden van de gemeente Alkmaar valt.

 

DETAILS

• Vraagprijs goodwill/inventaris € 149.500,-

• Huurprijs: € 3.250 per maand excl. BTW

• De handelsnaam behoort niet bij het verkochte

• Overname: in overleg 

• Bedrijfsoppervlakte: begane grond ca. 288 m2, keuken boven ca. 55 m2

• Brochure te downloaden via onze website

 

27-11-2018 16:19:11
135 Keer
Van Alkemare Makelaardij
€ 149.500,00
Reageer via 0226-343220

Bieden
Datum Bod Door
Er is nog niet geboden op deze advertentie
U bent niet ingelogd, u kunt niet bieden. Klik hier om in te loggen