Markt - Misset Horeca

Zoek in 79 advertenties

Advertenties / Rubriek Zakelijke transacties: Exploitaties

Aangeboden: Fraai restaurant nabij het centrum van Bergen (nr. 69571)


Foto's

Beschrijving

OMSCHRIJVING
Te koop aangeboden bij Van Alkemare Horecamakelaardij: Zeer fraai restaurant nabij het centrum van Bergen.
 
DE ONDERNEMING
Het restaurant is gevestigd in een sfeervol pand nabij het centrum van Bergen. Via de entree komt men in de serre met veel lichtinval, wanneer men doorloopt is directe toegang tot het restaurant met bar en keuken. Er bevinden zich gescheiden dames- en herentoiletten met voorportaal. Het restaurantgedeelte heeft een half open keuken en er is plaats voor ca. 55 zitplaatsen.
 
Achterin de zaak is een zaal aanwezig waar met groepen gedineerd, geluncht of vergaderd kan worden, er is in deze ruimte plek voor maximaal 22 personen. De ruimte is zeer luxe ingericht.
 
Onder de Linde is rustig gelegen in het bruisende centrum van Bergen. Er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur. Het restaurant biedt ruimte voor Ca. 55 personen. 's Zomers kan men dineren op het verwarmde terras van ca 7m2, letterlijk onder de grote oude lindeboom.

Tevens is er een bovenwoning welke optioneel is bij te huren.
 
LOCATIE
Het restaurant bevindt zich nabij het centrum van Bergen, vlak achter de hoofdstraat van het centrum. Voor de zaak zijn voldoende parkeerplaatsen gelegen.
 
BESTEMMING
Onder voorbehoud goedkeuring gemeente is op deze locatie horeca mogelijk binnen horecacategorie HR, dit houdt in dat een restaurant of café mogelijk is op deze locatie. Neemt u contact op met de gemeente voor meer informatie over de mogelijkheden
 
OPENINGSTIJDEN
Het restaurant is 6 dagen per week geopend. Enkel op maandag is de zaak gesloten. Het restaurant is geopend van 18.00 tot 22.00 uur. Koper mag uiteraard zelf diens openingstijden bepalen, zolang dit binnen de maximale openingstijden en voorschriften van de gemeente Bergen valt.
 
DETAILS
- Vraagprijs goodwill/inventaris en handelsnaam: Op aanvraag
- Huurprijs: € 3.333,33 excl. BTW p/mnd
- Overname: in overleg
- Bedrijfsoppervlakte: ca. Ca. 170 m2
- Er is een bovenwoning welke optioneel is bij te huren.
- Brochure te downloaden via onze website 

Voor meer informatie en/of een vrijblijvende bezichtiging van deze locatie kunt u contact opnemen met ons kantoor op  het nummer 0226-343220 of per email op info@vanalkemare.nl
 

 

1-11-2019 11:55:32
294 Keer
Van Alkemare Makelaardij
Op aanvraag
Reageer via 0226-343220