Markt - Misset Horeca

Zoek in 151 advertenties

Advertenties / Rubriek Zakelijke transacties: Exploitaties

Aangeboden: Fraai restaurant in Egmond aan de Hoef (nr. 68350)


Foto's

Beschrijving

Fraai restaurant in Egmond aan de Hoef met een n.o.t.k. deel van buitenterrein. 

DE ONDERNEMING
Het betreft een fraai restaurant met een nader overeen te komen deel van het buiten terrein. Huidig eigenaar overweegt de buitenruimte deels te herontwikkelen naar woningen maar staat open voor overleg om het terras en eventueel speeltoestellen of dergelijke mogelijk te maken.Het restaurant is sinds 01 januari 2019 gesloten. De inventaris en inrichting is eigendom van pandeigenaar en wordt in combinatie met huur van het pand aangeboden. Het restaurant is in 2017 geheel verbouwd en het verkeert in goede staat. Het geheel beschikt over ca. 50 zitplaatsen binnen en 50 zitplaatsen op het terras buiten. Er is een vetput aanwezig (buiten in de grond). Er kan vrij van personele verplichtingen worden opgeleverd. De gehele inventaris is eigendom, met uitzondering van een tapinstallatie met toebehoren (deze is bruikleen van Gulpener). Er bestaat echter geen enkele leveranciersverplichting.

HUUR
De huurprijs voor het pand is gesteld op nader overeen te komen. Pandeigenaar heeft plannen voor herontwikkeling en treedt graag in overleg met kandidaat huurders / exploitanten om rekening te houden met diens plannen voor exploitatie van dit horecabedrijf. Afhankelijk van de wensen van beide partijen zal er een huurprijs worden vastgesteld.

EXTRA MOGELIJKHEDEN 
Er bestaat een mogelijkheid om aanvullend een deel te huren van het achterliggende perceel (kadastrale nummer 3015) voor uitbreiding van het terras, het creëren van een fraai speelterrein (voor het aantrekken van jonge gezinnen) of het realiseren van parkeerplaatsen op eigen terrein. Parkeren op achtergelegen bestaande parkeerterrein (welke toebehoort aan het recreatiepark) is ook bespreekbaar in overleg tegen nader overeen te komen voorwaarden.

De toiletten van het restaurant bevinden zich momenteel op de 1e verdieping, maar er is wel een invalidetoilet op de begane grond. Er zijn plannen gemaakt om boven een woonruimte te realiseren en de toiletten naar beneden te verplaatsen.  Indien huurder dit wenst, kan er dus tevens een woonruimte gerealiseerd worden welke kan worden bijgehuurd.

DETAILS
• Vraagprijs goodwill/inventaris: € 39.500,-
• Huurprijs: Nader overeen te komen
• Overname: In overleg 
• Bedrijfsoppervlakte: Begane grond ca. 150 m2, 1e verdieping ca. 30 m2
• Horeca, wonen 1 met recreatiewoning. 
• Overname: per direct beschikbaar, aanvaarding in overleg.
• Staat van inventaris: het geheel is in 2017 geheel nieuw ingericht en verkeert in goede werkzame staat.
• Ligging: Het geheel is gelegen langs een doorgaande weg met veel traffic van zowel fietsers als auto’s van en naar het strandgebied Egmond aan Zee ( op 1500 meter afstand).
• Bedrijfsoppervlakte: Begane grond ca. 150 m2, 1e verdieping ca. 30 m2
• Brochure te downloaden via onze website
 

  Voor meer informatie en/of een vrijblijvende bezichtiging van deze locatie kunt u contact opnemen met ons kantoor op  het nummer 0226-343220 of per email op info@vanalkemare.nl

   

  14-8-2019 11:50:22
  180 Keer
  Van Alkemare Makelaardij
  € 39.500,00
  Reageer via 0226-343220

  Bieden
  Datum Bod Door
  Er is nog niet geboden op deze advertentie
  U bent niet ingelogd, u kunt niet bieden. Klik hier om in te loggen