Markt - Misset Horeca

Zoek in 151 advertenties

Advertenties / Rubriek Zakelijke transacties: Exploitaties

Aangeboden: LUNCH- EN BORRELCAFE IN DE WIJK, BREDA (nr. 68367)


Foto's

Beschrijving

Ontbijt-, lunch- en borrelcafé (135 m2) met een tuinterras van 180 m2 (!) en studio in het Ginneken.
Op termijn is aankoop van het pand bespreekbaar. Een unieke kans in Het Ginneken.

 

Omschrijving:

Op dit moment bestaat het aanbod van In de Wijk uit ontbijt, lunch en borrel. Diner wordt niet aangeboden, maar zou een zeer goede aanvulling zijn.

Het bedrijf heeft een open karakter en ligt op een goed bereikbare locatie, net om de hoek van het Valkeniersplein. Voldoende gratis parkeerruimte. Het Ginneken staat bekend om zijn bourgondische inslag. Alle hier gevestigde horecabedrijven doen daar hun voordeel mee.

Dit café biedt plaats aan minimaal 50 personen en op het gezellige tuinterras (180 m2 op het zuiden!) kunnen 50 gasten genieten van de zon. Een klein gedeelte van het terras is overdekt, waardoor ook met minder mooie dagen het terras gewoon doordraait.

Het bedrijf biedt nu o.a. lunch aan. Ook voor besloten feestjes weet men In de Wijk te vinden. Tevens kan men hier terecht voor een borrel, Breekdeweek BBQ’s, Sunday Lounge, buurtvergaderingen, etc.

Het pand is recent volledig verbouwd, waardoor één overzichtelijke en gezellige café-/restaurantruimte is ontstaan van ca. 135 m2. De bar is op een logische wijze in twee delen gesplitst met aan de eerste bar het koffieapparaat, de kassa, de biertap en de koelapparatuur. Achter de tweede bar is de open keuken geplaatst.

De volledig vernieuwde toiletten bestaan uit een moderne heren-, een dames- en een MIVA-toilet. Daarachter bevindt zich een grote opslagruimte.

 

De bovenwoning (studio) bestaat uit een woonkamer, keuken, 1 slaapkamer en een badkamer en is op dit moment voor korte tijd verhuurd.

 

Algemeen:

Tuinterras van ca. 180 m2 op het zuiden

Vetvangput aanwezig

Zie ook de website van dit bedrijf: http://indewijkginneken.nl/

 

Uw voordelen op een rijtje:

  • Goede locatie
  • Volledig verbouwd tot een transparant bedrijf
  • Veel nieuwe en vernieuwde apparatuur
  • Inclusief kleine bovenwoning
 

17-8-2019 14:02:55
165 Keer
HorecaKas Makelaardij
€ 40.000,00
Reageer via 06-49111649

Bieden
Datum Bod Door
Er is nog niet geboden op deze advertentie
U bent niet ingelogd, u kunt niet bieden. Klik hier om in te loggen