Markt - Misset Horeca

Zoek in 149 advertenties

Advertenties / Rubriek Zakelijke transacties: Exploitaties

Aangeboden: EETCAFE IN DE WIJK GINNEKEN, BREDA (nr. 68367)


Foto's

Beschrijving

Eetcafé met een tuinterras van 180 m2 (!) en studio in de gegoede wijk Het Ginneken.

 

Omschrijving:

Het bedrijf heeft een open karakter en ligt op een goed bereikbare locatie, net om de hoek van het Valkeniersplein. Voldoende gratis parkeerruimte. Het Ginneken staat bekend om zijn bourgondische inslag. Alle hier gevestigde horecabedrijven doen daar hun voordeel mee.

Dit eetcafé biedt plaats aan minimaal 50 personen en op het gezellige tuinterras (180 m2!) kunnen 50 gasten genieten van de zon. Een klein gedeelte van het terras is overdekt, waardoor ook met minder mooie dagen het terras gewoon doordraait.

Het bedrijf biedt o.a. lunch en diner aan. En ook besloten feestjes worden goed geboekt. Tevens kan men hier terecht voor een borrel, Breekdeweek BBQ’s, Sunday Lounge, buurtvergaderingen, etc. Niets is te gek.

Het pand is recent volledig verbouwd, waardoor één overzichtelijke en gezellige ruimte is ontstaan. De bar is in twee delen gesplitst met aan de eerste bar het koffieapparaat, de kassa, de biertap en de koelapparatuur. Achter de tweede bar is de open keuken geplaatst.

De volledig vernieuwde toiletten bestaan uit een moderne heren-, een dames- en een MIVA-toilet. Daarachter bevindt zich een grote opslagruimte.

 

De bovenwoning (studio) bestaat uit een woonkamer, keuken, 1 slaapkamer en een badkamer en is op dit moment voor korte tijd verhuurd.

 

Algemeen:

Tuinterras

Vetvangput aanwezig

Zie ook de website van dit bedrijf: http://indewijkginneken.nl/

 

Uw voordelen op een rijtje:

  • Goede locatie
  • Volledig verbouwd tot een transparant bedrijf
  • Veel nieuwe en vernieuwde apparatuur
  • Inclusief kleine bovenwoning
 

17-8-2019 14:02:55
77 Keer
HorecaKas Makelaardij
€ 95.000,00
Reageer via 06-49111649