Markt - Misset Horeca

Zoek in 138 advertenties

Advertenties / Rubriek Zakelijke transacties: Exploitaties

Aangeboden: Cafetaria/snackbar op goede traffic locatie in Zaa (nr. 69822)


Foto's

Beschrijving

OMSCHRIJVING
Te koop aangeboden bij Van Alkemare Horecamakelaardij:  Gezellige buurtsnackbar / cafetaria in de Rosmolenwijk in Zaandam.
 
DE ONDERNEMING
Bij binnenkomst in de zaak bevindt men zich in het eerste zitgedeelte waar 12 zitplaatsen zijn. Tevens bevindt zich hier het toilet met voorportaal en een toegang naar de trap die naar de eerste verdieping leidt.
 
Via enkele treden komt men in het tweede zitgedeelte met 8 zitplaatsen. Hier bevindt zich tevens de toegangsdeur naar het terras. Het afhaalgedeelte is voorzien van een nette bakwand en heeft een aparte ijshoek.
 
Achterin de zaak is de spoelkeuken en het personeelstoilet. Er is een opslagruimte van ca. 9,5 m2 met aansluitend een koel- en vriescel van ca. 6 m2. Zowel vanuit de spoelkeuken als de opslag is er een toegang naar het terras. Het terras heeft een oppervlakte van ca. 30 m2 en beschikt over 12 zitplaatsen. Er is geen vetvangput aanwezig, dit wordt momenteel gedoogd door de gemeente.
 
Momenteel wordt er niet bezorgd, maar dat zou gezien de bedrijvigheid in de omgeving wel een mogelijkheid zijn.
 
WOONRUIMTE
Van de eerste verdieping is naar inschatting van verkoper mogelijk. Vraagt u de gemeente voor meer informatie. Thans is de verdieping in gebruik als opslag. Er is op de tweede verdieping een bergzolder, te bereiken middels een vlizotrap. Hier hangt tevens de cv-ketel.
 
LOCATIE
De cafetaria/snackbar is gelegen op een hoeklocatie in een woonwijk in de Rosmolenbuurt, en ligt tevens langs een drukke doorgaande weg.
In de nabije omgeving zijn er plannen in het verschiet voor de bouw van veel nieuwe woningen/ woonwijken. Door de ontwikkeling van deze nieuwe woningen ligt er een aanzienlijke omzetpotentie voor deze cafetaria.
 
OPENINGSTIJDEN
Maandag, woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 12.00 tot 20.00 uur. Vanaf april dagelijk tot 21.00 uur geopend. Op dinsdag is de zaak gesloten.
 
DETAILS
• Vraagprijs G/I/handelsnaam: € 34.500,-
• Huurprijs: € 1.596,- (exclusief btw)
• Overname: In overleg
• Bedrijfsoppervlakte:  ca. 115 m2
 
Voor meer informatie en/of een bezichtiging van deze onderneming kunt u contact opnemen met ons kantoor. Van Alkemare Makelaardij 0226-343220 /  info@vanalkemare.nl

 

17-2-2020 11:12:01
69 Keer
Van Alkemare Makelaardij
€ 34.500,00
Reageer via 0226-343220