Misset Markt: dé horecamarktplaats van zakelijk Nederland

Van food tot vastgoed, van biertap tot promotiemateriaal: je vindt het of verkoopt het via Misset Markt. Plaats zelf jouw advertentie en bereik duizenden ondernemers en managers in de horeca. Ben je abonnee van Misset Horeca? Dan profiteer je van 2 gratis plaatsingen per jaar.

Zoek in 2 advertenties

Advertenties / Rubriek Zakelijke transacties: Exploitaties

Aangeboden: Cafetaria/snackbar in Uithoorn (nr. 69584)


Foto's

Beschrijving

Te koop aangeboden bij Van Alkemare Horecamakelaardij: cafetaria/snackbar gelegen op goede zichtlocatie bij het gezellige en drukke winkelcentrum “Amstelplein” in Uithoorn.

 

DE ONDERNEMING

Dit betreft een snackbar/cafetaria welke gevoerd wordt volgens de Kwalitaria franchise formule. De onderneming is ca. 85 m2 groot (ca. 6,30 m. diep en ca. 13 m breed). In de huidige opstelling zijn er ca. 18 zitplaatsen mogelijk binnen in het restaurantgedeelte. Op het terras buiten zijn nog eens 32 zitplaatsen mogelijk. Huidige exploitant doet tevens aan thuisbezorging van maaltijden en hij is in het bezit van drie bezorgscooters welke onderdeel zijn van de transactie.

 

Er is een apart toilet met voorportaal aanwezig. Naast het toilet bevindt zich nog een kleine opslagruimte. De keuken voorzien van allerlei apparatuur o.a. een koel- en vriescel is ca. 25 m2 groot dit is inclusief ca. 10 m2 magazijnruimte.

 

FRANCHISE

Kwalitaria staat voor bijzonder lekker producten, de juiste prijs-kwaliteit verhouding, voor ieder wat wils en verantwoord ondernemen. Kwalitaria is de meest innoverende formule in de branche. Door goed te luisteren naar de wensen van onze gasten is Kwalitaria een plek ‘waar snacken eten wordt’. Verder kunt u als ondernemer ondersteuning krijgen bij het ondernemen denkt u bijvoorbeeld aan de inwerkperiode maar ook hulp bij de juiste marketing activiteiten.

 

LOCATIE

De snackbar is gelegen bij winkelcentrum ‘Amstelplein’ in Uithoorn. Dit winkelcentrum is uitstekend te bereiken, de bus stopt voor de deur. Het winkelcentrum is voorzien van een eigen parkeergarage waar ca. 400 auto’s gratis geparkeerd kunnen worden verdeelt over twee parkeerdekken, waarvan het eerste dek overdekt is. Elke vrijdagavond is er koopavond. In dit winkelcentrum zitten o.a. gevestigd een Hema, Albert Heijn, Bruna, een slagerij, een bakker, een kaaswinkel etc.

 

BESTEMMING

Onder voorbehoud goedkeuring gemeente is op deze locatie horeca mogelijk binnen horecacategorie I en II. Neemt u contact op met de gemeente voor meer informatie over de mogelijkheden. De huidige bestemming is enkelbestemming Centrum – 2.

 

OPENINGSTIJDEN

De onderneming is geopend van maandag tot en met vrijdag  van 12.00 – 22.30 uur en op zaterdag en zondag van 12.00 – 21.30 uur. Koper mag uiteraard zelf diens openingstijden bepalen, zolang dit binnen de maximale openingstijden van de gemeente Uithoorn valt.

 

DETAILS

• Vraagprijs goodwill/inventaris: € 149.500,-

• Huurprijs: 2.205,- per maand vrij van BTW

• Overname: datum in overleg 

• Bedrijfsoppervlakte: ca. 85 m2 

 

13-11-2019 11:40:17
164 keer
Van Alkemare Makelaardij
€ 149.500,00
Reageer via: 0226-343220

Bieden
Datum Bod Door
Er is nog niet geboden op deze advertentie
U bent niet ingelogd, u kunt niet bieden. Klik hier om in te loggen