Misset Markt: dé horecamarktplaats van zakelijk Nederland

Van food tot vastgoed, van biertap tot promotiemateriaal: je vindt het of verkoopt het via Misset Markt. Plaats zelf jouw advertentie en bereik duizenden ondernemers en managers in de horeca. Ben je abonnee van Misset Horeca? Dan profiteer je van 2 gratis plaatsingen per jaar.

Zoek in 17 advertenties

Advertenties / Rubriek Zakelijke transacties: Exploitaties

Aangeboden: Cafetaria/snackbar in Badhoevedorp (nr. 69706)


Foto's

Beschrijving

Te koop aangeboden bij Van Alkemare Horecamakelaardij: Cafetaria/Snackbar gelegen op toplocatie in winkelcentrum te Badhoevedorp. Momenteel wordt dit bedrijf geëxploiteerd als Kwalitaria Franchise (overname verplichting).

DE ONDERNEMING
Het betreft hier een zeer nette snackbar/cafetaria in een druk winkelgebied, waar in de directe omgeving diverse publiekstrekkers zijn gevestigd als Albert Hein en Lidl. 

Het geheel heeft een oppervlakte van ca. 160 m2 en bestaat uit een ruim zitgedeelte met 35 zitplaatsen en 7 barplaatsen, afgifte-/bakgedeelte en keuken met opslag en koelcel/vriescel. Op elke dag van de week bezorgt huidige ondernemer ook de maaltijden aan huis. 

LOCATIE
Dagelijks lopen er vele passanten langs deze locatie, op zoek naar artikelen uit de vele winkels die het winkelcentrum in Badhoevedorp rijk is. Het winkelcentrum zal de komende jaren worden vernieuwd. Rond het plein komen winkels en horeca met daarboven woningen. Er komen drie supermarkten. Alleen de ingangen, en dus niet de winkelramen, van de supermarkten liggen direct aan het plein, zodat daarnaast ruimte is voor een gevarieerd en levendig aanbod van grotere en kleinere zaken. In totaal komen er ruim tweehonderd nieuwe woningen in het centrumgebied. Vanuit alle windrichtingen is het centrum ook met de auto goed te bereiken. Er komen drie nieuwe parkeerterreinen voor bezoekers.

BESTEMMING
Onder voorbehoud goedkeuring gemeente is op deze locatie horeca mogelijk binnen horecacategorie 1 en 2. Neemt u contact op met de gemeente voor meer informatie over de mogelijkheden.

OPENINGSTIJDEN
Momenteel is de onderneming geopend van maandag t/m donderdag van 12.00 tot 21.00 uur en van vrijdag t/m zondag van 12.00 tot 22.00 uur (zondag tot 21.00 uur).

DETAILS
• Vraagprijs goodwill/inventaris: € 155.000,-
• Omzetindicatie: Ca. € 380.000,- (2019)
• Huurprijs: € 1.917,- per maand excl. BTW en servicekosten
• Servicekosten: € 180,- per maand excl. btw
• Overname: in overleg 
• Oppervlakte: Ca. 160 m2
• Franchise verplichting van toepassing.

Voor meer informatie en/of een bezichtiging van deze zaak kunt u contact opnemen met ons kantoor. Wij vragen u niet rechtstreeks contact op te nemen met de aanwezige personeelsleden of de eigenaren van deze zaak.

 

14-1-2020 16:35:08
74 keer
Van Alkemare Makelaardij
€ 155.000,00
Reageer via: 0226-343220

Bieden
Datum Bod Door
Er is nog niet geboden op deze advertentie
U bent niet ingelogd, u kunt niet bieden. Klik hier om in te loggen