Misset Markt: dé horecamarktplaats van zakelijk Nederland

Van food tot vastgoed, van biertap tot promotiemateriaal: je vindt het of verkoopt het via Misset Markt. Plaats zelf jouw advertentie en bereik duizenden ondernemers en managers in de horeca. Ben je abonnee van Misset Horeca? Dan profiteer je van 2 gratis plaatsingen per jaar.

Zoek in 2 advertenties

Advertenties / Rubriek Zakelijke transacties: Buitenland

Aangeboden: VAKANTIEDOMEIN IN DE LIMOUSIN (FRANKRIJK) TE KOOP (nr. 70128)


Foto's

Beschrijving

Landelijk gelegen vakantiedomein van bijna 7 hectare met authentiek woonhuis, charmante gîte en weidse boerderijcamping en B&B

Op een kleine 950km vanaf midden-Nederland, aan het einde van de verharde weg en bovenop een heuvel met uitzicht over de campagne, bevindt zich deze Franse herenboerderij met meerdere schuren uit begin 1900.

Instapklaar en al jaren florerend bedrijf. Nog vele mogelijkheden om de exploitatie uit te breiden met bijvoorbeeld bredere horeca-activiteiten als (kook)workshops, handel in brocante, paardensport en bijvoorbeeld yoga- of meditatieretraite, maar ook  de mogelijkheden van overnachten of koken voor de gasten kunnen nog uitgebreid worden. De lokale overheid staat hier positief tegenover.

Mooie kans om als (ondernemers)stel -of wellicht twee stellen- midden in de natuur van ruraal Frankrijk de droom waar te maken. Serene plek voor een onbezorgd leven met veel privacy en toch in de buurt van alle noodzakelijke en prettige voorzieningen. Mogelijkheid om grotendeels zelfvoorzienend te boeren naast de bedrijfsactiviteiten. 

Meer informatie en foto's op foodsoul.com.

 

4-6-2020 09:26:05
852 keer
Foodsoul.com
€ 865.000,00
Reageer via: