Markt - Misset Horeca

Zoek in 138 advertenties

Advertenties / Rubriek Interieur & exterieur: Terrasmeubilair

Aangeboden: Mobiel terras met Terra Mobillia (nr. 69794)


Foto's

Beschrijving

Podiumdelen zijn al jaren geschikt voor het bouwen van Podia - maken van VIP podia en Evenement platvormen – Presentaties – Beurzen – lounge podium. De Terra Mobillia is een uitbreiding op ons pakket podiumdelen en geschikt om tijdelijk terras te bouwen. De Terra Mobillia is een robuust podiumdeel gebouwd gemaakt van aluminium profielen en geschikt voor insteekpoten in verschillende hoogten. Dit terras podium is leverbaar met een 21 mm vloer in verschillende uitvoeringen en geschikt voor buiten. De standaard afmeting 1 x 2 meter met een houten vloer met ribbels en 195 x 92 cm is voorzien van kunststof composiet hout met ribbels.  

De terras delen worden onderling aan elkaar gekoppeld met koppelstukken, die ervoor zorgen dat de opstelling een stevig en veilige geheel wordt. Het terras frame heeft insteekpoten, waardoor de hoogte zelf gekozen kan worden. De poten zijn leverbaar in verschillende hoogten en uitvoeringen. Er kan wel tot 160 cm hoog gebouwd worden, daar zijn dan weer verschillende accessoires beschikbaar.      

Om een terras veilig te maken zijn er verschillende, hekken – trappen – stoelbeveiliging – een houten afwerking voor de zijkant.

De podia – hekken – trappen – stoelbeveiliging alles is leverbaar in een RAL kleur naar keuze.

 

11-2-2020 14:08:03
19 Keer
Lucas Bakker Podiumtechniek
Op aanvraag
Reageer via 0646150137