Misset Markt: dé horecamarktplaats van zakelijk Nederland

Van food tot vastgoed, van biertap tot promotiemateriaal: je vindt het of verkoopt het via Misset Markt. Plaats zelf jouw advertentie en bereik duizenden ondernemers en managers in de horeca. Ben je abonnee van Misset Horeca? Dan profiteer je van 2 gratis plaatsingen per jaar.

Zoek in 2 advertenties

Advertenties / Rubriek Interieur & exterieur: Overig

Aangeboden: Navulbare zeepdispenser met handzeep. (nr. 69625)


Foto's

Beschrijving

Navulbare zeepdispenser met handzeep.

>>KLIK HIER OM NAAR DE WEBSITE TE GAAN<<

Navulbare zeepdispenser met handzeep: Een handige zeepdispenser met een navulbare inhoud van 900 ml inclusief een can van 5 liter HollandPapier handzeep.

Een robuuste elegante handzeepdispenser met bevestigingsmaterialen om de navulbare zeep dispenser op te hangen of aan de muur te plakken met de bijgeleverde plakstrips.

Deze dispenser kan ook eenvoudig met de elleboog bediend worden, aanraking met de handen kan vermijd wordeen op deze manier. Hierdoor is deze zeepdispenser navulbaar ook zeer geschikt voor gebruik in de professionele keuken.

De dispenser is eenvoudig na te vullen door de ruime opening aan de bovenkant. Afsluiten van deze zeep dispenser kan gemakkelijk met een speciale “sleutel” of door de dispenser gemakkelijk aan te passen zodat even drukken aan de bovenkant voldoende is.

U kunt deze navulbare zeep dispenser navullen met onze handzepen lotion of de hygiënische handzeep.  Of gebruik uw eigen handzeep.

Afmetingen van deze zeep dispenser navulbaar is: 250x115x115

 

 

26-11-2019 20:43:19
77 keer
ROVEQ
€ 29,95
Reageer via: 0852220638