Markt - Misset Horeca

Zoek in 130 advertenties

Advertenties / Rubriek Interieur & exterieur: Overig

Aangeboden: Maak u locatie rolstoel toegankelijk - Rolweg (nr. 69792)


Foto's

Beschrijving

Roll A Ramp is een oprolbare rolweg / ramp voor het probleemloos overwinnen van niveau verschillen zoals: trappen - drempels - hoge ingangen of voor het laden en lossen van auto's - bestelbus - vrachtwagen.

Rolweg is de meest flexibele oplossing als het gaat over het overbruggen van niveau verschillen, voor alles wat wielen heeft zoals: rolstoelen - scootmobiel - transportkar - rolcontainers - flightcase.  

Voor hoge drempels is er de brug rolweg deze is voor gebogen en voorkomt beschadiging van drempels en schuifpuien.

De Roll A Ramp is gemaakt van hoogwaardig aluminium - opgebouwd uit scharnierbare panelen - deze zijn water doorlatend en permanent antislip - Rolweg is licht in gewicht - snel op en af te bouwen en een duurzame investering.

Omdat de Rolweg is opgebouwd uit losse panelen is het mogelijk om de rolweg eenvoudig te verlengen of korter te maken als de situatie veranderd. Bij schade kunt u een kapot deel eventueel zelf vervangen en blijft u rolweg inzetbaar.  
 

De Rolweg is geschikt voor tijdelijke gebruik of vaste montage en wordt ondersteund door een uitgebreid pakket accessoires die zorgen voor een veilige montage en gebruik.

De maximale belasting van de Rolweg is vermeld op de website - de belasting is een puntbelasting in het midden van de ramp - in een aantal gevallen is de maximale belasting opgegeven met gebruik van extra steunpunten in het midden.

Rolweg is leverbaar in verschillende breedtes - lengtes en leverbaar in aluminium kleur.

Interesse neem vrijblijvend contact met ons op of kijk op rolweg.

 

11-2-2020 14:03:39
33 Keer
Lucas Bakker Podiumtechniek
Op aanvraag
Reageer via 0646150137