Misset Markt: dé horecamarktplaats van zakelijk Nederland

Van food tot vastgoed, van biertap tot promotiemateriaal: je vindt het of verkoopt het via Misset Markt. Plaats zelf jouw advertentie en bereik duizenden ondernemers en managers in de horeca. Ben je abonnee van Misset Horeca? Dan profiteer je van 2 gratis plaatsingen per jaar.

Zoek in 2 advertenties

Advertenties / Rubriek Interieur & exterieur: Overig

Gezocht: Kunstkerstboom Imperial Pine met Verlichting (nr. 69597)


Foto's

Beschrijving

Kunstkerstboom Imperial Pine met Verlichting - Diverse hoogtes, max 240 cm

Verkrijgbaar in:
120 cm hoog - € 73.21
150 cm hoog - € 100.43
180 cm hoog - € 133.71
210 cm hoog - € 182.11
240 cm hoog - € 224.73

Prijzen inclusief BTW (op onze website excl btw)

Website; https://handelcentrale.nl/kerst-centrale
Nog niet alle bomen zijn ingevoerd op de website. Bij interesse kunt u ook mailen met afdeling verkoop info@handelcentrale.nl

Everlands Imperial Pine Kunstkerstboom is een prachtige kunstkerstboom De kerstboom is voorzien van LED lampjes met twinkel functie, dit geeft de kunstkerstboom een zeer mooie fonkelende uitstraling. De kunstkerstboom is zeer eenvoudig op te zetten; de takken zijn door middel van een scharniersysteem al aan de boom bevestigd en vallen bij het opzetten op een zeer natuurlijke wijze open.De LED lampjes zitten al vast op de takken. Met deze mooie kunstkerstboom komt het huis, kantoor en winkel direct in een gezellige kerstsfeer. De takken van deze kunstkerstboom zijn door middel van een scharniersysteem aan de boom bevestigd.

Veiligheid en garantie
Alle Everlands bomen voldoen aan de meest strenge Europese wetgeving (brandveilig: vlam vertragend en EN71-2 gecertificeerd). Op de kunstkerstboom zit 2 jaar garantie.

 

16-11-2019 18:34:12
61 keer
Nederlandse Handel Centrale
Op aanvraag