Zoek in 125 advertenties

Advertenties / Rubriek Food: Snacks

Aangeboden: T.K. friethuis gelegen in centrum Heerhugowaard (nr. 64423)


Foto's

Beschrijving

OMSCHRIJVING
Te koop aangeboden bij Van Alkemare Horecamakelaardij: Snackbar/frietboet bij het winkelcentrum Middenwaard in Heerhugowaard.

 

DE ONDERNEMING
De winkelruimte heeft een frontbreedte van ca. 4,5 meter en beslaat op de begane grond circa 12 m². De snackbar beschikt over een bakwand met meerdere frituurbakken en ingebouwde bakplaat, een ijsmachine en een terras met ca. 10 zitplaatsen. 

 

LOCATIE
De snackbar bevindt zich direct naast een van de ingangen van het overdekte winkelcentrum “Middenwaard” met meer dan 150 winkels op het gebied van mode, lifestyle en  beauty. Tevens zijn er diverse horecagelegenheden te vinden. In de nabijgelegen parkeergarage is volop parkeergelegenheid.

In het winkelcentrum worden regelmatig speciale shopping nights met ruimere openingstijden georganiseerd en zijn er altijd leuke events rondom bijvoorbeeld Moederdag, Sinterklaas en kerst.

 

BESTEMMING
De bestemming  op deze locatie is Centrum-1. Onder voorbehoud goedkeuring gemeente is op deze locatie horeca mogelijk binnen horecacategorie 1 en 2. Neemt u contact op met de gemeente voor meer informatie over de mogelijkheden.

 

OPENINGSTIJDEN
De snackbar is geopend van zaterdag tot en met donderdag van 11:00 – 19:00 uur. Op vrijdag van 11:00 – 21:00 uur.  Koper mag uiteraard zelf diens openingstijden bepalen, zolang dit binnen de maximale openingstijden van de gemeente Heerhugowaard valt.

 

DETAILS
• Vraagprijs goodwill/inventaris: € 49.500,-
• Huurprijs: bedrijfsruimte € 489,- per maand exclusief btw
• Overname: in overleg 
• Bedrijfsoppervlakte: ca. 14 m2 op de begane grond

Voor meer informatie en/of een vrijblijvende bezichtiging van deze locatie kunt u contact opnemen met ons kantoor.

 

5-1-2018 15:54:28
551 Keer
Van Alkemare Makelaardij
Vanaf
Reageer via 0226-343220

Bieden
Datum Bod Door
Er is nog niet geboden op deze advertentie
U bent niet ingelogd, u kunt niet bieden. Klik hier om in te loggen