Markt - Misset Horeca

Zoek in 85 advertenties

Advertenties / Rubriek Automatisering: Overig

Aangeboden: Prachtig instapklaar hotel/restaurant te koop in N (nr. 68473)


Foto's

Beschrijving

Algemeen

Dit instapklare hotel met bijbehorend restaurant is gelegen in het grootste skigebied van Noorwegen, op korte afstand van Trysilfjellet (18 km) hetgeen een gebruikelijke afstand is in Scandinavië. Behalve volop wintertoerisme kent het gebied ook het nodige zomertoerisme, zoals hiking, mountainbiking, vissen en dergelijke. Het hotel is dan ook het gehele jaar geopend. Eind 2019 zal het op 20 minuten gelegen vliegveld Scandinavian Mountains haar deuren open, hetgeen een aantrekkend effect zal hebben. Men start met vluchten vanuit het Verenigd Koninkrijk en Zweden; dit zal op basis van de gevormde plannen in de komende jaren uitgebreid worden naar ondermeer Duitsland en Nederland.

 

Huidige exploitatie

Op dit moment wordt het hotel/restaurant geëxploiteerd vanuit een familiegedreven situatie met professionele ondersteuning voor wat betreft de schoonmaakwerkzaamheden tijdens de extreem drukke periodes. Zoals vermeld wordt de schoonmaak grotendeels uitbesteed, alle overige werkzaamheden, inclusief wasserij, worden zelf uitgevoerd. Dit vormt een complete dagtaak voor de familie.

 

Opzet

Het hotel/restaurant bestaat uit 2 commerciële verdiepingen alsmede een souterrain en een zolder. In het souterrain bevinden zich opslagruimtes, stookruimte, wasserij en technische ruimte. Het souterrain is ca. 225 m2 groot.

Op de begane grond bevinden zich de receptie, de bar en het restaurant, de grote keuken met inloop vriezer en koeling en veel (nieuwe) apparatuur alsmede 2 tweepersoonskamers. Voorts bevinden zich er twee (privé) appartementen op deze verdieping (ca. 60 m2 en 70 m2), waarvan 1 met eigen keuken. Beide appartementen hebben een eigen ingang en een van de appartementen is eventueel samen te voegen met de 2 tweepersoonskamers waardoor bijvoorbeeld een familie zich daar geheel kan terugtrekken. Het appartement met eigen keuken is eventueel oog geschikt voor verhuur. Totale oppervlakte begane grond bedraagt 535 m2.

Op de eerste verdieping bevinden zich nog eens 12 tweepersoonskamers, 4 eenpersoonskamers en 1 driepersoonskamer. Op basis van de huidige indeling vormt dit in totaal 19 kamers met 35 bedden. Voorts bevindt er zich op deze verdieping nog een opslagruimte, de TV centrale, het personeelstoilet en de linnenkamer. De totale oppervlakte van de eerste verdieping bedraagt eveneens 535 m2.

Alle kamers zijn ruim van opzet met een eigen badkamer met toilet, douche, wastafel, haardroger en toiletartikelen. Alle kamers zijn recent gestoffeerd en gedecoreerd.

 

Voor wie geschikt?

Als potentiële nieuwe eigenaar is zowel een familie met emigratieplannen geschikt als een horeca ondernemer die over de grenzen kijkt. Met name voor de laatste liggen hier volop mogelijkheden om meerdere redenen: allereerst zal het nieuwe vliegveld een sterk aantrekkend effect hebben met de bijbehorende omzetverhoging en voorts zal een meer bedrijfsmatige aanpak sowieso tot autonome groei kunnen leiden. Hierdoor zal het mogelijk worden meer personeel-gericht te werken.

 

Overigen

Dit object is in principe instapklaar en kan worden overgenomen vanuit een draaiende situatie. In april/mei 2019 zijn alle ruimten opnieuw gestoffeerd, d.w.z. alle kamers, gangen, trappenhuizen en het restaurant. In het restaurant is een nieuwe bar geplaatst en het restaurant biedt plaats aan 48 - 56 personen. In het restaurant wordt ook het ontbijt geserveerd voor de hotelgasten. Behalve hotelgasten dineert ook de lokale bevolking alsmede passanten met grote regelmaat in het restaurant. In 2018 is ongeveer de helft van alle oude dubbele beglazing vervangen voor nieuw gasgevuld dubbelglas inclusief nieuwe kozijnen en raamwerk. Ook de deuren naar het terras en een van de (privé) appartementen zijn vervangen. Twee jaar eerder is het gehele dak van nieuwe bedekking voorzien onder 25 jaar garantie! Ook recent is een groot gedeelte van de apparatuur in de 70 m2 grote keuken vernieuwd. Een deel van de kamers is inmiddels voorzien van boxspring matrassen.

 

Contact en prijs

Voor verdere inlichtingen kunt u contact opnemen via deze website of rechtstreeks via geraldt63@hotmail.com. Statistische en financiële informatie wordt pas verstrekt na ondertekening van een geheimhoudingsverklaring en ID-check. Scammers - voor zover die dit lezen - wordt vriendelijk verzocht hun pogingen te staken; niets zal namelijk buiten de officiële kanalen plaatsvinden dus bespaart u de moeite!

De prijs voor dit instapklare object met goede toekomstige mogelijkheden is inclusief ca. 2.900 m2 eigen grond, de beschreven ruimten, bedrijfsinventaris, website en goodwill.

De prijs bedraagt NOK 7.100.000,- (ca. 725.000 euro).

Indien externe financiering nodig is verdient het aanbeveling te weten dat Noorse banken ca. 35 - 40% eigen inbreng eisen inclusief een goed ondernemersplan. U dient dus ca. 270.000 - 295.000 eigen geld te hebben. Indien externe financiering noodzakelijk is en u heeft geen eigen geld in deze orde van grootte, heeft het geen zin op deze advertentie te reageren!

 

18-9-2019 14:16:36
80 Keer
Kjolen
€ 725.000,00