Zoek in 438 advertenties

Advertenties / Rubriek Zakelijke transacties: Vastgoed

Aangeboden: Horecapand (eetcafe) met bovenwoning te koop of t (nr. 62969)


Foto's

Beschrijving

OMSCHRIJVING
Te koop en te huur aangeboden bij Van Alkemare Horecamakelaardij: Een vrijstaand horecapand gelegen aan het water op een ruim perceel in het gezellige en pittoreske dorp Noord-Scharwoude. Brouwerij keuze is vrij aan koper en er is geen speelautomaten verplichting. 

ONROEREND GOED
Het horecapand, thans in gebruik als cafébedrijf heeft een totale oppervlakte van 195 m2 waarvan ca. 25 m2 garage/opslagruimte. Het horecapand beschikt over een riante bovenwoning met eigen opgang, bestaande uit ca 5 kamers over een totale oppervlakte van ca. 170 m2. Het perceeloppervlak is ca. 433 m2 en bestaat rondom het pand uit een ruime binnenplaats aan de voorzijde en een riante achtertuin op het zuiden.

Het entree is voorzien van een voorportaal met garderobe. Het café is ruim opgezet met diverse zitgelegenheden, een biljart tafel en een aparte rookruimte. Er is een aparte dames en herentoilet aanwezig, beiden met voorportaal. Er is verder een ruime keuken aanwezig en in de garage/opslag bevinden zich 2 x 1000 liter biertanks (bruikleen, Heineken).

De bovenwoning is thans verhuurd voor € 1.025,- per maand inclusief gas, water en elektra. 

LOCATIE
Het onroerend goed ligt nabij voormalig veilingterrein De Wuyver in Noord-Scharwoude welke thans wordt ontwikkeld tot nieuwe woningwijk genaamd De Nieuwe Veiling. De nieuwe wijk, de aanwezigheid van fraai groen, intieme straatjes maar ook het water maken deze locatie tot een sfeervolle plek voor voortzetting als café of nieuw te ontwikkelen concepten zoals éétcafé, brasserie, grandcafé, restaurant etc. 

BESTEMMING
Op grond van het bestemmingsplan Noord-en Zuid-Scharwoude geldt de bestemming “Horeca”. Voor de bestemming en of het door u voorgenomen gebruik past binnen de bestemming kunt u contact opnemen met de gemeente Langedijk.

OPENINGSTIJDEN
Momenteel is het café bedrijf geopend op maandag tot en met donderdag tot 02.00 uur en op vrijdag en zaterdag tot 04.00 uur (de deur sluit om 01.00 uur). Verder is het open op aanvraag voor feesten en partijen. 

DETAILS
Vraagprijs O.G. : € 372.500,- k.k. ( pand & onderneming)

Huur van het pand en koop van de onderneming is tevens bespreekbaar maar heeft niet de voorkeur:

Huurprijs O.G. : € 3.150,- excl. btw, (hele pand, incl. bovenwoning)
Koop onderneming : € 10.000,- (alleen van toepassing bij huur van het pand)

Voor meer informatie en/of een vrijblijvende bezichtiging van deze locatie kunt u contact opnemen met ons kantoor.

 

1-8-2017 13:47:30
416 Keer
Van Alkemare Makelaardij
€ 372.500,00
Reageer via 0226-343220