Zoek in 289 advertenties

Advertenties / Rubriek Zakelijke transacties: Vastgoed

Aangeboden: Discreet te koop cafe-exploitatie met OG en woning (nr. 64509)


Foto's

Beschrijving

Discreet te koop aangeboden bij Van Alkemare:  café exploitatie met onroerend goed en zelfstandige woning. Het café heeft ongeveer 40 zitplaatsen. Het aanwezige biljart kan worden verzonken in de kelder waardoor er ruimte ontstaat voor ca. 100 personen. De keuken heeft een oppervlakte van ca. 15 m2. Er is een aparte opslag aanwezig van ca. 16 m2 en de verdieping wordt tevens als opslag gebruikt met een oppervlakte van ca. 60 m2. Vrij van verplichtingen.

Het woonhuis heeft een woonoppervlakte van 140 m2, de inhoud is 320 m3. De woning beschikt over een eigen steeg. Op de begane grond vindt men de entree, hal, woon/eetkeuken, woonkamer met trap naar kelderverdieping, tussenhal, badkamer, toilet en de trapopgang naar verdieping. In de kelder zijn twee kamers aanwezig. Op de verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een overloop met inbouwkast. 

Het bedrijfspand heeft een totale oppervlakte van ca. 160 m2: de begane grond heeft een oppervlakte van ca. 70 m2 en is zeer geschikt voor voortzetting als café of exploitatie als lunchroom, restaurant, brasserie of eetcafé. 

Het geheel is in een pittoresk dorp gelegen en beschikt over een terras. Voldoende parkeergelegenheid in de nabije omgeving. Aarzelt u niet om contact op te nemen!

Vraagprijs: op aanvraag

Voor meer informatie en/of een vrijblijvende bezichtiging van deze onderneming, kunt u contact opnemen met ons kantoor. Het betreft hier een discrete verkoop, dit betekent dat de makelaar gebonden is aan bepaalde discretie richtlijnen waarbij niet per direct alle informatie verstrekt zal worden. Wij vertrouwen op uw begrip voor deze manier van handelen en vragen uw medewerking in een eventueel vervolgtraject.

 

16-1-2018 14:24:48
400 Keer
Van Alkemare Makelaardij
Op aanvraag
Reageer via 0226-343220

Bieden
Datum Bod Door
Er is nog niet geboden op deze advertentie
U bent niet ingelogd, u kunt niet bieden. Klik hier om in te loggen