Zoek in 255 advertenties

Advertenties / Rubriek Zakelijke transacties: Vastgoed

Aangeboden: 184 m2 horeca-/winkelruimte in Purmerend (nr. 65133)


Foto's

Beschrijving

OMSCHRIJVING
Te huur aangeboden bij Van Alkemare Horecamakelaardij: Nette horeca-/winkelruimte in het centrum van Purmerend, geschikt voor zowel horeca als detailhandel.

DE HORECA-/WINKELRUIMTE
Het betreft hier een geheel pand, bestaande uit de begane grond, eerste verdieping en zolder. Momenteel is er een traditionele pizzeria met bezorgservice gevestigd. Met name de tuin en de opslag achter maken het geheel uiterst geschikt voor een combinatie van eten op locatie en bezorgen.

De oppervlakte van de begane grond incl. de keuken bedraagt ca. 76 m2. Naast de keuken zijn tevens twee kleine opslagruimtes met een gezamenlijke oppervlakte van ca. 8 m2. Er zijn circa 36 zitplaatsen aanwezig in het restaurant. 
Op de eerste verdieping bevinden zich de aparte dames- en herentoiletten met voorportaal, ruime opslagruimte en de cv-installatie. De totale oppervlakte bedraagt 70 m2.

De zolder/vliering beslaat ca. 30 m2 en wordt eveneens gebruikt als opslag. 
In overleg met de huidige huurder kan er inventaris worden overgenomen, dit is echter niet verplicht. Huidig huurder / vertrekkende huurder heeft zijn huurcontract opgezegd en zal verderop in de straat zijn activiteiten voortzetten. Er is dus sprake van opzegging wegens bedrijfsverplaatsing.

LOCATIE
De horeca-/winkelruimte is gelegen in het stadshart van Purmerend in een zeer veelzijdige (autovrije) winkelstraat, nabij winkelcentrum Eggert. In deze gezellige straat bevinden zich mooie historische panden met veel lokale ondernemers.

BESTEMMING
Het perceel valt onder bestemming Centrum-1. Onder voorbehoud goedkeuring gemeente is op deze locatie lichte horeca mogelijk binnen horecacategorie 1a en 1b. 
Tevens is detailhandel mogelijk in categorie A en B, zoals bijv. een kapsalon, drogisterij, bakkerij of slagerij. Neemt u contact op met de gemeente voor meer informatie over de mogelijkheden.

DETAILS
• Huurprijs: € 1.850,- per maand exclusief BTW. 
• Overname: per 1 juli 2018 is mogelijk of eerder iom huurder
• Bedrijfsoppervlakte: ca. 184 m2 
• Brochure te downloaden via onze website

 

24-4-2018 10:24:35
70 Keer
Van Alkemare Makelaardij
N.v.t
Reageer via 0226-343220